• PRO TV
  • Kevin Spacey, dat în judecată de doi bărbați care pretind că au fost abuzați de actor în adolescență

Kevin Spacey, dat în judecată de doi bărbați care pretind că au fost abuzați de actor în adolescență

Kevin Spacey, dat în judecată de doi bărbați care pretind că au fost abuzați de actor în adolescență

Kevin Spacey a dispărut din viața publică în toamna anului 2017, însă asta nu l-a pus la adăpost de acuzații îngrozitoare. Actorul de 61 de ani se confruntă azi cu două procese de pedofilie, care se adaugă celor de abuz sexual îndreptat împotriva unor bărbați adulți.

Kevin Spacey a fost chemat în judecată de actorul Anthony Rapp (serialul Star Trek: Discovery), care pretinde că a fost agresat sexual când avea doar 14 ani. Avocații lui Rapp l-au catalogat „pedofil” pe Spacey, într-un dosar depus la tribunal miercuri.

În documentele depuse la dosar se arară că Anthony Rapp l-a cunoscut pe Kevin Spacey în 1986, în timp ce juca pe Broadway, în piesa Precious Sons. În acea perioadă, actorul din House of Cards l-ar fi invitat pe adolescentul Rapp la o petrecere în apartamentul său din Manhattan, unde l-a pipăit și a încercat să întrețină raporturi sexuale cu el, scrie Page Six.

Conform plângerii, Anthony Rapp a reușit să fugă la timp din apartament, însă nu a vorbit cu nimeni despre evenimentul căruia i-a căzut victimă.

Un al doilea bărbat, care a cerut să-i fie protejată identitatea, susține că a fost violat de Spacey la vârta de 14 ani. C.D. a declarat la tribunal că l-a cunoscut pe actor cu doi ani înainte, la un curs de actorie pe care îl susținea în Westchester County. În 1983, adolescentul ar fi fost atras în apartamentul actorului, care l-a introdus în tainele sexului oral și anal.

Avem de-a face cu un adevărat pedofil. Kevin Spacey știa ce face. Comportamentul său a fost destinat atragerii de copii într-o conduită necorespunzătoare”, a declarat Ben Rubinowitz, avocatul victimei anonime.

Cazul amintește de dosarul de pedofilie care i-a pătat imaginea Regelui muzicii pop. Michael Jackson a fost acuzat de pedofilie de familiile mai multor copii pe care i-a cazat la reședința sa din Santa Barbara. O parte dintre acuzații au fost retrase în timpul vieții megastarului, însă alte procese au fost deschise după moartea acestuia.

Kevin Spacey s-a retras din viața publică în 2017, însă a revenit timid în 2019, odată cu noile sale procese de abuz sexual. Pe rețelele sociale nu a mai avut nicio reacție publică din decembrie 2019, când a transmis un mesaj de Crăciun fanilor săi. 

El are mai multe dosare de abuz sexual, deschise după ce mai mulți bărbați au depus plângere pe numele său. În iulie 2019, actorul a scăpat de acuzațiile de agresiune sexuală într-un dosar deschis în Massachusetts. Procurorii au retras acuzațiile după ce victima a refuzat să depună mărturie în instanță.

Un alt caz a fost închis, după ce o altă presupusă victimă a lui Kevin Spacey s-a stins din viață înainte de a-și pleda cauza.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus - Episodul 2

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni