• PRO TV
  • Un fost membru al Casei Regale Norvegiene s-a sinucis. În 2017 l-a acuzat pe Kevin Spacey de abuz sexual

Un fost membru al Casei Regale Norvegiene s-a sinucis. În 2017 l-a acuzat pe Kevin Spacey de abuz sexual

Un fost membru al Casei Regale Norvegiene s-a sinucis. În 2017 l-a acuzat pe Kevin Spacey de abuz sexual

Fostul soț al prințesei Martha Louise a Norvegiei, Ari Behn, a fost găsit decedat în prima zi de Crăciun. Membrii familiei au declarat că bărbatul s-a sinucis.

Într-un mesaj transmis în mass media din Norvegia, Casa Regală și-a exprimat regretul pentru dispariția lui Ari Behn, fostul soț al prințesei Martha Louise. 

„Eu și regina am primit cu mare tristețe vestea morții lui Ari Behn. A fost o parte importantă a familiei noastre şi avem multe amintiri frumoase cu el. Ari a fost un prieten bun, un membru iubit al familiei şi un unchi minunat, cu care am împărtăşit multe momente mai mult sau mai puţin importante”, a declarat regele Herald al Norvegiei, conform Daily Mirror

Ari Behn și prințesa Martha au fost căsătoriți în perioada 2012-2017 și aveau 3 fete împreună. 

În 2017, bărbatul a declarat public că actorul Kevin Spacey l-a agresat sexual, după ce l-a pipăit la o petrecere care a avut loc în 2007. Ari Behn a povestit la postul de radio BBC cum s-au întâmplat lucrurile în 2007.

„Am avut o discuție grozavă, el stătea chiar lângă mine. După 5 minute mi-a zis: hai să ieșim afară la o țigară! Apoi și-a strecurat mâna sub masă și m-a apucat de testicule”, a spus bărbatul.

Ari Behn este al doilea acuzator al lui Kevin Spacey care își pierde viața înainte ca tribualul să ofere o soluție în dosarul de abuz sexual.

Citește și: Unul dintre acuzatorii lui Kevin Spacey a murit. Ce se întâmplă cu procesul de agresiune sexuală

Kevin Spacey nu a răspuns niciodată la aceste acuze, însă în Ajunul Crăciunului a postat pe Instagram un mesaj ciudat. Intrat în pielea personajului său din House of Cards, Kevin Spacey a jucat rolul moralistului de sărbători.

„Doar nu credeaţi că o să ratez ocazia de a vă ura Crăciun fericit, nu? A fost un an destul de bun şi sunt recunoscător că mi-am recuperat sănătatea. Aşadar, am făcut unele schimbări în viaţa mea şi aş vrea să vă invit să vă alăturaţi mie. Pe măsură ce ne apropiem de 2020, vreau mai mult bine în avceastă lume. Da, ştiu la ce vă gândiţi. Poate fi serios? Sunt foarte serios. Şi nu este atât de greu, credeţi-mă. Data viitoare când cineva face ceva ce nu vă place, puteţi ataca. Dar puteţi să vă şi abţineţi şi să faceţi ceva neaşteptat. Îl puteţi ucide cu bunătate”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Spacey (@kevinspacey) on

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Top 3 celebrități feminine care au facut dreptul

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni