• PRO TV
  • Primul duel de eliminare, doi bandiți și realități paralele! S-a încheiat prima săptămână Ferma. Orășeni vs Săteni.

Primul duel de eliminare, doi bandiți și realități paralele! S-a încheiat prima săptămână Ferma. Orășeni vs Săteni.

Primul duel de eliminare, doi bandiți și realități paralele! S-a încheiat prima săptămână Ferma. Orășeni vs Săteni.

Marți, miercuri și joi am trăit cele mai diverse emoții alături de cei 16 concurenți din Ferma. Dacă marți, doi dintre concurenți au părăsit competiția, aseară am aflat că aceștia s-au mutat în pădure! 

Giulia Nahmany și Gabi Toader au devenit bandiți și vor avea parte de o serie de antrenamente alături de Cristi Bozgan. 

Mânați de dorința de a reveni în Fermă, pentru a-și lua revanșa în fața colegilor care i-au considerat cei mai slabi, cei doi au muncit, au suportat lipsa hranei și a somnului. Aceștia au reușit să depășească și prima lor provocare: să meargă, pe ascuns, în fermă, de unde să fure 2 obiecte și să găsească întrerupătorul care stinge lumina în toată casa. Cu toate acestea, Giulia nu a evitat să recunoască că ceea ce i se întâmplă este complet nou: ”Mă simt ca și cum trăiesc o realitate paralelă”.

Tot aseară, Viviana Sposub, a reușit să câștige primul duel de eliminare! Cu multă muncă și dorință de a demonstra că este o săteancă puternică, ea a reușit să învingă în ambele probe și a revenit în casă! 

Aseară, emisiunea a condus topul audiențelor pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, unde show-ul a înregistrat 5.9 puncte de rating și 22% share față de televiziunea de pe locul secund care a obţinut 4 puncte de rating și 14.9% share. 

Cum va continua idila dintre Paul și Elena, cum se vor descurca Gabi și Giulia în pădure, cine va fi primul fermier șef și noii servitori, aflăm săptămâna viitoare în Ferma. Orășeni vs Săteni. Nu ratați marți și joi de la 21:30 și miercuri de la 22:30. 

Ferma. Orășeni vs Săteni

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni