• PRO TV
  • Dorian Popa a dezvăluit câți bani câștigă din YouTube! Suma incredibilă care îi intră lunar în cont

Dorian Popa a dezvăluit câți bani câștigă din YouTube! Suma incredibilă care îi intră lunar în cont

Dorian Popa a dezvăluit câți bani câștigă din YouTube! Suma incredibilă care îi intră lunar în cont

Are doar 32 de ani, vârstă pe care abia a împlinit-o în această vară, însă Dorian Popa pare că este în showbiz de o viață întreagă.

Devenit cunoscut datorită serialului „Pariu cu viața” și a trupei „LaLa Band”, artistul a devenit rapid un adevărat idol pentru o întreagă generație, ajungând să aibă milioane de fani în toată țara.

Născut în Constanța, Dorian Popa este cântăreț, actor, vlogger, om de televiziune, influencer și lista poate continua, el singur afirmând de nenumărate ori că îi place să facă divertisment și că nu se va opri niciodată din acest lucru.

Deranjat de faptul că există foarte multe persoane care îl pun la zid pentru conținutul pe care îl promovează atât în mediul online, cât și în offline, Dorian Popa a realizat mai întâi un vlog în care avea un mesaj clar pentru cârcotași, acum el a dezvăluit pe Instagram și câți bani câștigă din YouTube.

„Se tot întreabă lumea dacă fac videochat sau filme porno. Eu muncesc, fraților. 24/7”, a scris Dorian Popa pe story, acolo unde a postat și un print screen cu veniturile din ultimele 28 de zile: 10.092 de dolari, din 21,8 milioane de vizualizări.

Potrivit presei mondene, aceștia nu sunt singurii bani care îi intră în cont lui Dorian Popa în fiecare lună, el având și contracte de imagine și concerte, dar și apariții plătite în anumite show-uri TV.

foto: Instagram Dorian Popa; YouTube Dorian Popa

Vezi și: Din culisele show-urilor toamnei: VLAD și Masked Singer România - Trending Review cu Daragiu - episodul 37

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni