• PRO TV
  • BiBi se pregătește să devină șoferiță cu lecții de condus defensiv în infernul din București

BiBi se pregătește să devină șoferiță cu lecții de condus defensiv în infernul din București

BiBi se pregătește să devină șoferiță cu lecții de condus defensiv în infernul din București

Bianca Mihaela Lixandru, BiBi printre vloggeri, și-a luat mașină din banii ei înainte de a avea permis. Până atunci, ia lecții de condus defensiv și admiră Bucureștiul de pe scaunul din dreapta.

Dacă nu era pandemia de coronavirus, BiBi ar fi fost șoferiță cu acte în regulă acum. Însă, cursurile de șofat și examinările au fost amânate în perioada de izolare, motiv pentru vloggeriță să se pună la curent cu secretele condusului defensiv.

Cred că mă voi descurca bine, fiindcă sunt foarte atentă. Instructorul spunea că, atunci când vrei să ajungi din punctul A în punctul B, nu este important în cât timp, ci să ajungi în siguranță”, mărturisește BiBi.

Vloggerița, care cântă și a experimentat și viața de actriță în serialul Profu’, și-a cumpărat deja mașină, deși nu a luat încă permisul.

E o bijuterie de Jaguar E-PACE, am luat-o din banii mei. E mașina visurilor mele”, a dezvăluit BiBi care, între timp descoperă Bucureștiul de pe scaunul din dreapta. Vloggerița a primit lecții importante de condus defensiv de la Bogdan Talașman, pilot și instructor de șofat la Academia Titi Aur. De data asta cu un Jaguar F-PACE.

Vezi VIDEO mai jos!

Până în noiembrie, când preconizează că va vedea permisul eliberat de autoritățile din domeniu, BiBi își va admira SUV-ul alb doar din ipostaza de pieton. 

Sunt foarte nerăbdătoare. De la 16 ani îmi doresc să am mașină. Abia aștept să descopăr orașul natal, Bucureștiul, de la volanul mașinii mele”, ne-a spus BiBi.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni