• PRO TV
  • Emily Ratajkowski, abuzată sexual la 20 de ani. „Mi-a fost frig, tremuram și m-am ghemuit sub o pătură”

Emily Ratajkowski, abuzată sexual la 20 de ani. „Mi-a fost frig, tremuram și m-am ghemuit sub o pătură”

Emily Ratajkowski, abuzată sexual la 20 de ani. „Mi-a fost frig, tremuram și m-am ghemuit sub o pătură”

Emily Ratajkowski a oferit știrea momentului în New York Magazine, unde a semnat un articol-dezvăluire. Modelul de 29 de ani a mărturisit că a fost abuzată de fotograful ei, pe vremea când nu era cunoscută la nivel mondial.

Modelul de talie internațională Emily Ratajkowski s-a confesat în revista americană, unde a povestit un episod întunecat din trecutul ei. Americanca a dezvăluit că la 20 de ani a fost victima unei agresiuni sexuale din partea fotografului ei, Jonathan Leder, care a profitat de ea în timpul unei ședințe foto. Bărbatul a reacționat imediat la articolul din New York Magazine, negând vehement acuzațiile.

Emily Ratajkowski a povestit că totul s-a petrecut la reședința fotografului, unde ea fusese trimisă să pozeze la început de carieră. Nu știa că e vorba de o ședință foto în lenjerie intimă, însă s-a panicat când fotograful a anunțat-o că urmează să pozeze fără haine.

Mai pozasem nud de câteva ori, mereu pentru bărbați. Mulți fotografi și agenți mi-au spus că unul dintre lucrurile care m-au făcut să ies în evidență este corpul meu. Goală, eram încrezătoare în mine, neînfricată și mândră. Totuși, în secunda în care mi-am dat jos hainele, o parte a corpului meu s-a separat. Am început să plutesc în afara mea și să privesc cum mă urc în pat”, a spus modelul pentru sursa citată.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Ratajkowski și-a amintit că fotograful a apelat la felurite strategii de a o atrage în patul lui, de la complimente și remarci cu tentă sexuală, până la a-i umple constant paharul cu vin.

A pierdut șirul paharelor de vin și, în scurt timp, s-a trezit cu fotograful lângă ea, pe canapea. „Mi-a fost frig, tremuram și m-am ghemuit sub o pătură”, a scris Emily, descriind cu lux de amănunte cum a fost abuzată.

Nu-mi amintesc să ne fi sărutat, dar îmi aminstesc degetele lui în mine. Din ce în ce mai tare, tot împingând cum nimeni nu mă atinsese până atunci și cum nu m-a atins de atunci. M-a durut. Mi-am dus mâna instinctiv la încheietura mâinii lui și i-am scos degetele din mine, cu forța. N-am scos un cuvânt. S-a ridicat brusc și a plecat grăbit și în tăcere, în întunericul de pe scări”, a dezvăluit Emily.

Fotograful acuzat neagă abuzul

Într-o intervenție pentru Page Six, reprezentantul legal al fotografului Jonathan Leder a negat vehement toate acuzațiile fotomodelului.

Suntem cu toții profund deranjați să citim ultimele declarații (false) ale domnișoarei Ratajkowski... în căutarea ei nesfârșită de presă și publicitate. Desigur, domnul Leder neagă total acuzațiile ei scandaloase de a fi agresat-o. Este grotesc și trist că ea este atât de răzbunătoare încât minte în așa manieră în presă”, a comentat reprezentantul legal al fotografului. 

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus - Episodul 4

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni