• PRO TV
  • Anna Lesko, despre relația lui George Burcea cu fosta soție: "Rezultă că e foarte dezechilibrată la nivel emoțional"

Anna Lesko, despre relația lui George Burcea cu fosta soție: "Rezultă că e foarte dezechilibrată la nivel emoțional"

Într-o discuție privată, departe de ceilalți concurenți, Viviana și Anna Lesko au deschis o discuție destul de seriosă despre George Burcea și fosta lui soția.

Prima care a deschis subiectul a fost Viviana, care a spus că și-a schimbat părerea total despre George: "Mie îmi place de George, este un tip foarte ok și chiar asta vorbeam astăzi cu el, că s-a mediatizat tot scandalul, nu eram de partea lui. Toate erau împotriva lui."

Mai departe, Anna Lesko a ținut și ea să explice situația, din punctul ei de vedere: "Ce s-a mediatizat vine din partea ei. Nu o cunosc nici pe ea foarte bine, am vorbit de două ori în viață. Dar, băi, nu-ți speli rufele în public. Artistul este artist, noi nu trebuie să povestim oamenilor cu atâta patos și să cerșim atât de tare empatia asta. Din toate chestiile astea rezultă că este dezechilibrată foarte mult, dar mult de tot la nivel emoțional. Eu nu cred nicio secundă că George a stat cu Andreea sau a făcut deciziile importante pentru că a vrut să profite de pe urma micuței. Nici vorbă! Asta este ceva în capul ei! Oricum ea crede că toată lumea profită."

Vezi mai multe în materialul video de mai sus!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni