• PRO TV
  • Așa se relaxează Alexandra Stan între interviuri! Artista a filmat tot și a postat clipul pe Instagram

Așa se relaxează Alexandra Stan între interviuri! Artista a filmat tot și a postat clipul pe Instagram

Așa se relaxează Alexandra Stan între interviuri! Artista a filmat tot și a postat clipul pe Instagram

Cu nenumărate piese care au cucerit topurile din România și din străinătate, Alexandra Stan este, fără doar și poate, una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră la nivel mondial.

Însă, pe lângă cariera muzicală, artista a reușit să ajungă în atenția presei și datorită stilului ei de viață lipsit de inhibiții, Alexandra Stan având de-a lungul timpului apariții care mai de care mai incendiare și mai controversate.

Punctul culminant, dacă îi putem spune așa, a avut loc în urmă cu aproximativ nouă luni, atunci când pe internet a apărut un filmuleț în care Alexandra Stan apărea în timp ce dansa goală complet în propria locuință. La acea vreme, artista a dezvăluit că acel clip trebuia să ajungă doar la iubitul ei, însă din greșeală l-a făcut chiar public.

De atunci și până astăzi, Alexandra Stan a mai avut apariții nud sau topless, iar de fiecare dată imaginile sau filmulețele au fost postate pe internet de protagonist, care a recunoscut public că își iubește corpul și că îi place să se vadă goală.

Zilele trecute, vedeta a reușit să își surprindă din nou fanii de pe Instagram, însă de această dată nu a mai apărut topless, ci a dorit să le arate acestora cum se relaxează ea între interviuri, în timp ce se află la sediul casei de discuri de care aparține, Universal Music România.

În clipul postat pe instastory, Alexandra Stan poartă o bustieră și o pereche foarte scurtă de pantaloni și își filmează părțile corpului în timp ce stă pe o canapea.

foto: Instagram Alexandra Stan

Vezi și: Ferma. În Plus, episodul 5: Serghei, cel mai mare susținător al Anisiei Gafton

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni