• PRO TV
  • Mariah Carey, dezvăluiri depre relația tensionată cu frații ei: „Am fost drogată la 12 ani”

Mariah Carey, dezvăluiri depre relația tensionată cu frații ei: „Am fost drogată la 12 ani”

Mariah Carey, dezvăluiri depre relația tensionată cu frații ei: „Am fost drogată la 12 ani”

Mariah Carey (50 de ani) a vorbit în premieră despre trecutul ei întunecat, într-un dialog cu Oprah Winfrey.

Cântăreața a purtat toată viața ei o povară de nedescris, de care a decis să se debaraseze acum, odată cu apariția volumului său de memorii The Meaning of Mariah Carey. Artista a vorbit cu Oprah Winfrey despre copilăria ei nefericită și despre motivele pentru care a scris această carte. 

Mariah Carey a dezvăluit că i-a fost frică să se destăinuie în scris, însă nu din cauza reacției virulente pe care ar fi avut-o familia ei, ci pentru că până acum nu a mai vorbit pe nimeni de rău.

Cântăreața a dezvăluit că a avut o relație dificilă cu sora și fratele ei mai mari, care ani la rând „au vândut minciuni” despre ea ziarelor, pentru bani. Însă, Mariah spune că a avut o experiență traumatică cu sora ei cu mult timp înainte să devină celebră. 

Când aveam 12 ani, sora mea m-a drogat cu Valium, mi-a oferit o unghie plină cu cocaină, mi-a provocat arsuri de gradul 3 și a încercat să mă vândă unui proxenet”, dezvăluie ea în cartea autobiografică.

Nu este prima dezvăluire șocantă din viața ei. Anterior, artista a dezvăluit cu cine și-a înșelat soțul.

Mariah Carey, cel de-al doilea soț, Nick Cannon, și copiii lor. FOTO: Getty Images

Artista a mărturisit că nu a înțeles de ce sora sa s-a purtat așa cu ea, însă știe sigur că nu au fost niciodată apropiate. Părinții lor au divorțat devreme, iar ele au trăit separat. Mariah a rămas cu mama, iar sora ei, Alison, l-a ales pe tată.

Pentru a se putea descurca fără soț, mama ei a fost nevoită să-și ia mai multe slujbe, ceea ce a dus la șubrezirea relației părinte-copil. Mariah Carey s-a simțit neglijată de mama ei, pusă în fața unei realități dure, aceea de a-și crește copiii de una singură.

În 1993, Mariah Carey s-a căsătorit cu producătorul muzical Tommy Mottola, omul care a descoperit-o și a lansat-o în muzică. Au divorțat în 1998. Artista s-a recăsătorit în 2008 cu actorul de comedie Nick Cannon, cu care are gemeni. S-au despărțit în 2016.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Ferma. În Plus, episodul 9: Dezvăluiri din viața Alinei Pușcău

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni