• PRO TV
  • Cum să fii o femeie adevărată, după sfaturile Annei Lesko? În Fermă, Anna a conturat portretul unei femei de succes

Cum să fii o femeie adevărată, după sfaturile Annei Lesko? În Fermă, Anna a conturat portretul unei femei de succes

Cum să fii o femeie adevărată, după sfaturile Annei Lesko? În Fermă, Anna a conturat portretul unei femei de succes

“Asta e, mă, FEMEIA, îi dai o casă, ea îți face un cămin!” sau “O femeie care poate să conducă un bărbat lejer, o familie de bărbați!” Acestea sunt câteva dintre descrierile de care a avut parte Anna Lesko în Fermă, de la colegii fermecați de feminitatea, dar și de puterea ei.  

Însăși Anna Lesko, în primele ediții ale Fermei, a făcut portretul unei femei adevărate, cel puțin din punctul ei de vedere.

1.O femeie adevărată e mereu îngrijită

Anna Lesko: “Așa am înțeles eu rolul femeii de mică și asta datorită educației neamului meu, pentru că ei consideră că femeia trebuie să fie extrem de bine instruită. Pentru că noi, femeile, trebuie să ne și asumăm rolul de femeie, de mamă. Pentru mine, o gospodină este acea femeie frumoasă, superbă, cum știe ea că îi stă cel mai bine. Trebuie să fie și un pic machiată, de ce nu, naturală, așa, într-un fel în care să nu arăți a pămătufă obosită, supărată și foarte, foarte deranjată toată ziua!”



 

2.O femeie adevărată își asumă problemele ca fiind ale ei și nu se plânge

Anna Lesko: "Chiar și eu am momentele mele, de foarte multe ori! Dar am învățat ceva de la bunica mea ucraineancă. Oricât de greu îți este, bărbatul nu trebuie să vadă lucrurile astea, să te vadă în toate ipostazele astea. E efectiv treaba ta! Că copiii te-au zăpăcit, că nu știu ce! OK, da, am înțeles, dar tu trebuie să fii superbă."

"Eu observ la foarte multe femei faza asta! Ea e foarte obosită, gătește acolo într-o scârbă, îți trântește acolo...Normal că băiețică abia așteaptă să iasă pe ușă! Și să nu ne mai văităm atât de mult!"

3.O femeie adevărată știe să fie și gospodină, nu doar femeie de carieră

Anna Lesko: "Observ la foarte multe femei: toate se vaită! Toate sunt foarte obosite și sunt foarte nemulțumite! Ele toate au nevoie de multe bone, foarte multe bone, de foarte multe femei de serviciu! Mă crezi că eu nu am nicio bonă, nicio femeie de serviciu, eu le fac pe toate?”

Dacă pe parcursul șederii în Fermă, Anna Lesko se va ridica la înălțimea propriilor ei așteptări despre o femeie adevărată, rămâne de văzut. 

ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS PUTEȚI VEDEA MAI MULTE FOTOGRAFII CU ANNA LESKO

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA FERMA - ORĂȘENI VS SĂTENI:




FOTO: ANNA LESKO INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni