• PRO TV
  • Andreea Antonescu, despărțire emoționantă de fiica ei, cu o zi înainte de a pleca în Ferma: "O să-mi lipsești tare"

Andreea Antonescu, despărțire emoționantă de fiica ei, cu o zi înainte de a pleca în Ferma: "O să-mi lipsești tare"

Andreea Antonescu, despărțire emoționantă de fiica ei, cu o zi înainte de a pleca în Ferma: "O să-mi lipsești tare"

Andreea Antonescu și-a pregătit bagajele pentru FERMA. Orășeni vs Săteni! Artista și-a luat la revedere de la fiica ei, iar începând din această seară se alătură celorlalți concurenți în drumul spre marele titlu de fermier al anului 2020. 

Despărțire emoționantă între Andreea Antonescu și fiica sa, Sienna, alături de care și-a împachetat lucrurile pentru a pleca spre Ferma.

Artista ne-a mărturisit că e pregătită să facă față provocărilor care vor urma, intră în Fermă plină de încredere, cu forțe proaspete și mult entuziasm: ”În viață, vorbim de evoluție, doar în astfel de momente. Eu mi-am dorit să învăț mai multe lucruri despre mine, să văd cum reacționez în situații limită. După această experiență, sunt sigură că vor fi schimbări: îmi voi da seama că sunt răsfățată, din anumite puncte de vedere. Totodată, dacă ar fi să câștig, nu cred că există vreo persoană care nu s-ar bucura de suma de bani pusă în joc”.

Vezi aici materialul video:

O cântăreață care a revoluționat industria muzicală din România, cu o carieră impresionantă, începută de la o vârstă fragedă, o mamă atentă la grijile fetiței ei și o luptătoare decisă să-și depășească limitele. Ea este noua concurenta Ferma. Orășeni vs Săteni. 

Cum va fi primită de colegi, din ce echipă va face parte și cum se va descurca cu primele activități primite în casă, aflăm marți, de la 21:30.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni