• PRO TV
  • 20 de vedete super-sexy care au refuzat sa apara in Playboy! FOTO!

20 de vedete super-sexy care au refuzat sa apara in Playboy! FOTO!

20 de vedete super-sexy care au refuzat sa apara in Playboy! FOTO!

Rihanna nu a pozat (inca) goala pentru Playboy, pentru ca vrea s-o faca atunci cand se simte ea pregatita, si nu pentru bani. Jessica Alba, Jennifer Aniston si Sarah Michelle Gellar l-au refuzat pe Hugh Hefner pentru ca tin la imaginea lor de fete cuminti. Vezi care sunt cele 20 de staruri super-sexy care au refuzat sa se dezbrace pentru bani si care au fost motivele lor!

1. Britney Spears. Pe la inceputul anilor 2000, toate fetele de pe planeta isi doreau sa fie Britney Spears. Pe atunci, printesa muzicii pop avea o imagine de fata cuminte si promova abstinenta pana la casatorie. In vremurile ei bune, Britney a primit o oferta de 2 milioane de dolari pentru a aparea in Playboy, pe care, insa, a refuzat-o. Mai tarziu, vedeta a batut ea insasi la poarta vilei lui Hugh Hefner si a venit randul patronului Playboy sa spuna “nu”. Asta s-a intamplat anul trecut, cand Britney inca avea probleme cu alcoolul si drogurile si nu arata deloc in cea mai buna forma: “Nu vrem sa facem chiar atat de multe retusuri”, a spus ironic Hugh Hefner.


2. Jessica Alba. Maximul pe care l-a facut a fost sa pozeze topless, cu o mana in dreptul sanilor. In rest, Jessica tine cu tot dinadinsul la imaginea de fata cuminte. A refuzat sa apara in Playboy, iar de cand a devenit mama, au scazut considerabil sansele sa se razgandeasca vreodata si sa pozeze nud.

3. Katy Perry. Ii place sa-si tachineze fanii si a refuzat deja o oferta Playboy. E inca tanara si are un corp incredibil de sexy, dar prefera sa mizeze pe cartea integritatii in jocul pentru succes.

4. Ashley Greene. A refuzat sa apara in celebra revista pentru barbati pe motiv ca majoritatea fanilor ei sunt foarte tineri si vrea sa fie un model pentru ei. Pe masura ce fanii ei vor creste, e posibil sa fie nevoie sa dezbrace, pentru a nu-i dezamagi...

5. Christina Aguilera. A spus “nu” de nenumarate ori, cu toate ca niste poze nud in Playboy s-ar fi potrivit de minune cu imaginea obraznica pe care si-o crease de cand cu piesa “Dirty”.

6. Lindsay Lohan. Deciziile actritei au fost de neinteles pentru fanii ei: a refuzat o oferta de 700.000 de dolari din partea Playboy, dar, un an mai tarziu, si-a dat sutienul jos pentru o gramada de alte reviste mult mai putin cunoscute.

7. Heidi Klum. E supermodel si toata lumea a vazut-o dezbracata. Cei de la Playboy au fost nevoiti sa isi retraga oferta de 1 milion de dolari dupa ce Heidi a avut pretentia sa faca un pictorial alb-negru in intregime, iar fotograful sa fie neaparat femeie.

8. Rachel Weisz. Nu a vrut sa apara in Playboy cu fotografii mult prea photoshopate. Se considera suficient de sexy incat sa nu aiba nevoie de retusuri. Asta da femeie!

9. Jennifer Love Hewitt. Cu toate ca s-a simtit flatata cand i s-a propus sa apara in Playboy, actrita a refuzat elegant, spunand ca nu vrea sa arate mai mult din trupul ei decat a aratat in filmul “Stiu ce ai facut vara trecuta”.

10. Sarah Michelle Gellar. I se pare ok sa pozeze sexy in lenjerie intima, dar Playboy e prea mult pentru o fata pudica, asa cum se considera ea.

11. Paris Hilton. Greu de crezut ca mai exista cineva care sa nu o fi vazut-o pe Paris goala. Si totusi, cu toate ca n-ar fi fost o surpriza pentru nimeni ca ea sa apara in Playboy, a refuzat oferta. Pana la urma, un million de dolari nu inseamna mai nimic pentru ea – probabil nu a avut chef in ziua cand au intrebat-o si asta a fost tot!

12. Cheryl Cole. Cantareata britanica nu a vrut sa apara in Playboy. A refuzat o oferta de 500.000 de dolari pe motiv ca nu o intereseaza banii si nu vrea sa se dezbrace pentru nicio revista.

13. Kylie Minogue.  A primit o super-oferta de 4 milioane de dolari si, incredibil, dar a spus “Nu”. 

14. Jennifer Aniston. Cu toate ca mai pozase complet goala prin reviste, Jen a refuzat o oferta de 4 milioane de dolari din partea lui Hugh Hefner, care ii promisese ca, daca se vand destule reviste, ii da o cota-parte din castig, iar suma finala putea ajunge la 10 milioane de dolari. Cel mai probabil, nu sunt multe vedete in lume care sa refuze asa ceva!...

15. Victoria Beckham. Cu toate ca silicoanele ei nu au fost mereu foarte aratoase, Posh a primit o oferta de a poza in Playboy, pe care a refuzat-o cu demnitate, in calitate de sotie a lui David Beckham,  mama si fosta membra Spice Girls!

16. J-Wowww. Cea mai sexy tipa de la MTV din Jersey a refuzat oferta de 400.000 de dolari din partea renumitei reviste pentru barbati, pe motiv ca nu ii mai trebuie bani si ca are lucruri mai bune de facut decat sa se dezbrace in reviste.

17. Stacy Keibler. Actrita si faimoasa practicanta de wrestling nu vrea sa renunte la haine, nici pentru o caruta de bani. Mai bine ii castiga in mod cinstit pe ring.

18. Lauren Graham. Incredibil de frumoasa, cu un corp bine lucrat, fosta vedeta din “Fetele Gilmore” nu a vrut sa se dezbrace pentru bani, oricat de generoasa ar fi fost oferta.

19. Rihanna. A primit numeroase oferte. Raspunsul ei a fost ca nu se va dezbraca niciodata pentru bani, ci o va face atunci cand isi va dori ea si se va simti pregatita.

20. Kate Hudson. Blonda cu picioare lungi nu vrea sa calce pe urmele mamei sale, Goldie Hawn, care nu a avut nicio problema in a poza pentru Playboy in 1985. Ea nu vrea si pace!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni