• PRO TV
  • George Burcea, apariție surprinzătoare pe Instagram! E imposibil să îl recunoști

George Burcea, apariție surprinzătoare pe Instagram! E imposibil să îl recunoști

George Burcea, apariție surprinzătoare pe Instagram! E imposibil să îl recunoști

George Burcea este, înainte de toate, actor. Și își iubește meseria, în condițiile în care mărturisește că a muncit enorm să ajungă pe scenă, din satul de unde a plecat.

Tocmai de aceea e dispus să intre în pielea multor personaje – unele dintre ele surprinzătoare pentru mulți. Cele mai recente fotografii apărute pe Instagram îl prezintă într-o perioadă când era machiat de o echipă care se ocupă de efecte speciale.  Și în aceste poze e de nerecunoscut: jumătate om, jumătate android, George Burcea întruchipează un personaj cu totul altfel decât toate ipostazele în care a apărut până acum.



George Burcea este unul dintre Fermierii săteni veniți să dea tot ce au mai bun în Ferma din acest an.  A vrut să demonstreze că este mai mult decât ce s-a scris despre el în presă în perioada despărțirii de fosta soție și a venit hotărât să înfrunte orice. Chiar el spunea, într-o ediție a Fermei, că atunci când ești determinat, “muști și din durere.”


 

Înainte de a deveni unul dintre săteni , George afirma:
 
"Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem “de ce-ul”. Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma."
 








PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA "FERMA. ÎN PLUS":



FOTO: GEORGE BURCEA INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni