• PRO TV
  • Cu ce se ocupa și cât câștiga Georgina Rodriguez, înainte de a fi logodnica lui Cristiano Ronaldo

Cu ce se ocupa și cât câștiga Georgina Rodriguez, înainte de a fi logodnica lui Cristiano Ronaldo

Cu ce se ocupa și cât câștiga Georgina Rodriguez, înainte de a fi logodnica lui Cristiano Ronaldo

Se bucură de o avere de milioane de lire sterline și poartă un inel al cărui preț trece de 500.000 de lire. Însă, iubita lui Cristiano Ronaldo nu a dus în trecut o viață prea ușoară. 

În urmă cu 9 ani, Georgina Rodriguez, în vârstă de 26 de ani,  câștiga 9.50 lire pe ora. Aceasta i-a atras atenția fotbalistului în 2016, când acesta a intrat într-un magazin Gucci unde Rodriguez lucra pe post de asistent de vânzări.

Acum este cea mai bogată iubită de fotbalist din lume, și mamă a fetiței lor, Alana Martina.

Într-un interviu recent, Georgina a declarat: "Fiind partenera cuiva atât de faimos nu este așa ușor cum pare, dar nu mi-aș dori ca lucrurile să stea altfel."

Cu siguranță Georgina nu și-a imaginiat niciodată că viața ei va arăta așa, crescând într-o familie din clasa muncitoare din nordul spaniei. Deși avea aptitudini de dansatoare de balet, părinții ei nu și-au permis lecțiile.

Georgina a plecat de acasă la 15 ani, câștigând 250 de lire pe săptămână ca o angajată într-un magazin, locuind într-o casă înghesuită cu încă 5 oameni. Un an mai târziu s-a mutat în San Sebastian și lucra la un magazine cu haine de lux.

Pentru a-și continua cariera înacelași domeniu, ea a decis să învețe limba engleză - așa că s-a mutat în Marea Britanie. Doi ani mai târziu, Georgina s-a întors în Spania și a devenit asistentă în magazinul Gucci din Madrid, unde l-a cunoscut pe Ronaldo.

Într-un interviu ea a spus: „A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi”.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni