• PRO TV
  • Miley Cyrus are propriul cocteil!

Miley Cyrus are propriul cocteil!

Miley Cyrus are propriul cocteil!

Un bar din Montreal a lansat un cocteil cu un continut ridicat de alcool, botezat “Miley Ray”, dupa numele actritei si cantaretei care nu are voie sa isi bea bautura in Statele Unite, insa, paradoxal, in Quebec, licoarea este legala pentru tinerii peste 18 ani.

Rom din nuca de cocos, suc de ananas, gheata, cateva picaturi de curacao si de lamaie - acestea sunt ingredientele din cocteilul “Miley Cyrus", pe care ti-l poti prepara si tu acasa, daca te numeri printre fanii artistei sau, pur si simplu, iti plac cocteilurile.

Nu se stie daca Miley Cyrus si-a dat acordul ca sa ii fie folosit numele, dupa cum nu se stie inca nici daca a gustat din licoarea cu multe grade de alcool, insa nu este exclus sa o faca. Cat de curand!

Dupa schimbarile extreme de look si de obiceiuri, in 2010, nu ar mai mira pe nimeni sa o vada pe Miley dand pe gat cocteilul care-i poarta numele. Sa fii surprinsa fumand salvie, substanta halucinogena legala in Los Angeles, sau sarutandu-te intr-o pozitie indecenta, in vazul lumii, cu noul iubit, dupa ce abia i-ai dat papucii celuilalt, sau cu sticla de alcool la gura sunt cateva dintre excesele artistei care abia a trecut de 18 ani.

Oare ce mai urmeaza?
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni