• PRO TV
  • INTERVIU Augustin Viziru dezvăluie în exclusivitate de ce s-a întors la Ferma

INTERVIU Augustin Viziru dezvăluie în exclusivitate de ce s-a întors la Ferma

În 2015, în primul sezon al emisunii Ferma Vedetelor, și-a curmat șansele de a câștiga trofeul de Fermierul Anului în urma unei accidentări. În 2020, Augustin Viziru se întoarce la „locul faptei” și nu are de gând să rateze șansa de a-și lua revanșa.

Surpriză maximă la Ferma. Orășeni vs. Săteni. După intrarea neașteptată a Andreei Antonescu, fermierii s-au trezit la ușă cu Augustin Viziru. Ajuns în finala concursului din 2015, actorul a fost nevoit să părăsească show-ul după ce s-a rănit la mâna stângă în timp ce tăia bușteni. În acest an, Viziru nu vrea să lase niciun topor și niciun buștean să-i stea în calea spre râvnitul trofeu de Fermierul Anului.

Actorul dezvăluie în premieră ce l-a motivat să accepte provocarea de a se întoarce în fermă.

„Toată lumea știe cum s-a terminat primul sezon pentru mine, când eram atât de aproape de trofeu și am avut parte de acea accidentare. Mi-a rămas în minte acel moment, nu am trecut peste el și acum simt că am oportunitatea de a-mi lua revanșa”, a declarat Augustin Viziru.

Actorul, care a avut mai multe apariții pe micile ecrane în seriale precum O grămadă de caramele și Umbre, dar și în filme precum Ghinionistul și Faci sau Taci, a avut provocări la fel de mari și în carieră.

„Provocările au fost mereu mari și așteptările au fost mari. Dar de fiecare dată am tratat cu multă lejeritate. Așa am ajuns aici, deoarece nu am pus presiune în ceea ce am făcut”, mai spune Viziru.

Care sunt cele mai importante sfaturi pe care le-ai primit în activitatea ta? Ai avut vreun mentor sau pe cineva care să te inspire când ai început?

„Am avut atâția mentori, în Buftea, am avut onoarea și plăcerea să joc cu Carmen Tănase, Gheorghe Visu, Gheorghe Dinică, unii dintre cei mai mari actori. Dan Condurache a fost unul dintre oamenii care m-au ajutat cel mai mult în meseria mea. Cel mai bun sfat pe care mi l-a dat a fost să fiu egoist atunci când joc.” 

Dacă ai face cunoștință cu tine, care ar fi prima ta impresie?

„Arogant” (râde). 

Care sunt cele mai frumoase amintiri din copilărie care îți revin, cu drag, în memorie?

„Cea mai frumoasă amintire a fost în momentul în care tata a avut un meci de fotbal important și nu voia să mă bage, deoarece echipa adversă era foarte periculoasă. Și am dat gol în minutul 90, din lovitură liberă. Iar mândria din ochii lui a spus totul atunci.”
 

FERMA. În Plus, episodul 17: Ce spune Ștefan Iancu despre evoluția lui Piștereanu in Fermă

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni