• PRO TV
  • Top 10 cele mai tari locuri de munca pentru barbati!

Top 10 cele mai tari locuri de munca pentru barbati!

Top 10 cele mai tari locuri de munca pentru barbati!

Suntem siguri ca nimeni nu viseaza la un loc de munca ce implica sedinte peste sedinte intr-un birou fara viata si inconjurat de oameni plictisitori, dar majoritatea ajungem sa facem asta. Din pacate multe persoane lucreaza pentru a castiga bani din care sa traisca, fara sa se gandeasca prea mult la ce le place sa faca.

Pentru ca foarte putini reusesc sa obtina un job unde sa merga de placere venim cu 10 propuneri de joburi super tari.

1. Degustator de vin sau bere


Cum sa nu mergi cu placere la munca cand ai un asemenea job. Fiecare fabrica de bere si vinarie are nevoie de un asemenea maestru care sa garanteze si sa testeze calitatea produselor fabricate. Majoritatea barbatilor consuma bere sau vin, dar principala diferenta este ca acesti tipi vor primi gratuit cele mai bune atfel de bauturi si cel mai tare lucru este ca sunt platiti foarte bine pentru a bea toata ziua. Hai noroc!

2. Salvamar

Probabil ca toti ati vazut "Baywatch" si cu siguranta majoritatea v-ati dorit sa deveniti salvamar. Desigur, ati vazut serialul pentru Pamela Anderson care era in floarea varstei, dar totusi ramane ideea ca jobul de salvamar este unul din cele mai tari. Imagineaza-ti: stai trei metri deasupra tuturor si urmaresti toate fetele in bikini de pe plaja, mai mult decat atat poate ai norocul sa inveti vreo tanara sa faca respiratie gura la gura si daca nu iti poti face face rost foarte usor de numerele de telefon ale celor mai tari gagici de pe plaja. Salvamarii intotdeaua au fost atractia numarul unu pentru tinerele ce fac plaja.

3. Producator de absinth

Alcoolul apare din nou in lista noastra, dar absinth-ul este total altceva fata de bere si vin. Acest misterios lichior verde transforma orice noapte normala in una extraordinara. Bautura a devenit legala acum cativa ani in SUA, dar majoritatea sticlelor cu batura de pe rafturi sunt importate, asa ca fabricarea acestui tip de alcoolului este o oportunitate destul buna. Asta daca reusesti sa ramai treaz, bineinteles.

4. Tester de marijuana medicinala

Ei, practic sunt cei care se drogheaza deoarece acesta este jobul lor. De cand au aparut asa zisele dispensare de marijuana in mai multe state din America a aparut si nevoia ca cineva sa testeze calitatea acestor produse. Asa ca, daca vrei sa te droghezi regulat si sa fii platit pentru asta, poftim jobul perfect pentru tine.

5. Star porno


Acum serios... mai este nevoie sa explic ceva despre acest loc de munca? Iti petreci timpul la munca facand sex cu o multitudine de fete. Cine ar putea ura asta? Probabil ca te vei plictisi la un momendat, dar pana atunci cu siguranta o sa ai la activ sute de filme si... fete.

6. jurnalist de cooking si travel

De fapt, acestea ar putea fi doua locuri de munca diferite, dar ele merg foarte bine si impreuna. Cei care au un asemenea loc de munca sunt platiti pentru a consuma cele mai diferite feluri de mancare si pentru a calatori in cele mai minunate locuri de pe planeta, iar ei nu au de facut decat sa scrie despre asta.

7. Administrator al unei insule de vis

Ben Southall a invins aproape 35.000 de candidati din intrega lume pentru un asemenea job unde trebuia sa innoate, sa exploreze si sa se relaxeze pe insula Hamilton din Marea Britanie, iar in acest timp sa scrie pe blog pentru a promova zona.  El a primit un contract de sase luni, in valoare de 111.000 de dolari si a trebuit sa traiasca intr-o vila cu trei dormitoare, piscina si tot luxul necesar.

8. Spion pentru guvern


Daca spion pentru guvern inseamna ceva de genul ce face James Bond in toate filmele, de ce nu. Acest post ar implica un salariu foarte bun, arme, gadget-uri de ultima generatie, misiuni secrete si... puteti obtine orice femeie doriti. Sigura chestie neplacuta ar fi faptul ca viata ta ar fi secreta, dar cred ca nici acest aspect nu ar deranja foarte tare.

9. Fotograf pentru Victoria`s Secret

De fapt orice fel de fotograf pentru reviste glamour ar fi fantastic. Te intalnesti in fiecare zi cu cele mai tari modele si celebritati si faci fotografii unor fete fumoase, placute. Dar ideal ar fi sa fii fotograf pentru Victoria`s Secret si sa pozezi cele mai cunoscute fotomodele din lume doar in lenjerie intima... in locatii exotice si bineinteles vei castiga un munte de bani pentru asta.

10. Prezentator "Top Gear"

Daca nu ai auzit niciodata de emisiunea "Top Gear", probabil ca ai trait sub o stanca pana acum. Este una dintre cele mai populare emisiuni TV din lume si, probabil cel mai bun show TV despre masini. Spectacolul este gazduit de Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May si ei toata saptamana testeaza tot felul de masini (timpul de testare al supermasinilor) fac provocari nebune spun tot ce le trece prin cap pe post si bineinteles sunt platiti cu sume fabuloase.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni