• PRO TV
  • Orlando Bloom şi Katy Perry și-au luat vilă de 14,2 milioane $! Ce vecini celebri au

Orlando Bloom şi Katy Perry și-au luat vilă de 14,2 milioane $! Ce vecini celebri au

Orlando Bloom şi Katy Perry și-au luat vilă de 14,2 milioane $! Ce vecini celebri au

Orlando Bloom și Katy Perry și-au mărit familia de curând și au decis că au nevoie de mai mult spațiu. Cuplul a scos din conturi nu mai puțin de 14 milioane $ și urmează să se instaleze într-o superbă vilă din Montecito, cu vedere la ocean și vecini pe măsură. 

Katy Perry (35 de ani) și Orlando Bloom (43 de ani) au devenit părinți în luna august, când artista a adus pe lume o fetiță. Micuța Daisy Dove îl va avea ca partener de joacă pe Archie, fiul ducilor de Sussex, după ce părinții ei au cumpărat o vilă în același cartier în care locuiesc și Meghan Markle cu prințul Harry. Ariana Grande, Oprah Winfrey sau Ellen DeGeneres se numără printre celebritățile care dețin o casă în Montecito (Santa Barbara, California).

Vila a costat 14,2 milioane de dolari, iar fostul proprietar este Robert Kider, fost CEO al Duracell și Chrysler. Proprietatea se află la poalele dealurilor Santa Ynez și se întinde pe 3,5 hectare de pământ. 

Vezi poze cu vila impresionantă în galeria foto de mai jos

Casa în stil mediteraneean are trei etaje, iar curtea este plină de stejari, potrivit Variety. Orlando și Katty pot admira Oceanul Pacific în timp ce iau micul-dejun în bucătărie. Pe proprietate se mai găsesc un teren de tenis, o piscină imensă, o grădină superbă și o casă de oaspeți, care are două dormitoare și două băi.

Mașinile de lux pot fi parcate în cele patru garaje de lângă casă. Vila a fost scoasă inițial la vânzare cu 20 milioane $. Apoi proprietarul a mai redus din preț până la 16 milioane $, ca într-un final să fie adjudecată cu 14,2 milioane $.

Fotografii: Getty Images/ Photo Tours IDX

Vezi și VIDEO: FERMA. În plus, episodul 20: Iuliana Gaga, prietena Giuliei Nahmany, sare în ajutor

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni