• PRO TV
  • Ana Maria Ababei, complet diferită de cum se prezintă în Fermă: în poze, între păpușă foarte frumoasă și "femme fatale"

Ana Maria Ababei, complet diferită de cum se prezintă în Fermă: în poze, între păpușă foarte frumoasă și "femme fatale"

Ana Maria Ababei, complet diferită de cum se prezintă în Fermă: în poze, între păpușă foarte frumoasă și "femme fatale"

Are 25 de ani, vine din Iași, e intrepretă de muzică populară și...e foarte frumoasă. 

În Fermă, deși a interacționat cu toată lumea și s-a făcut remarcată, și-a dorit să stea cât mai departe de conflicte și a reușit. Andrei Stoica chiar i-a mărturisit că o consideră o fată de nota 10, în condițiile în care, deși a fost legat de ea non-stop o perioadă de timp, nu s-a simțit niciun moment deranjat de acest aspect. 
 
Pe pagina ei de Instagram are deja peste 30 de mii de urmăritori, iar numărul este în creștere. Ipostazele în care se prezintă Ana Maria o diferențiază mult de cum se prezintă în Fermă. Deși și acolo, ca parte din echipa sătenilor, e la fel de frumoasă, pe Instagram arată fie ca o păpușă, fie ca o adevarată "femme fatale", extrem de senzuală și de sigură pe ea. 

În Galeria Foto de mai jos puteți vedea mai multe fotografii 



 

Pe site-ul personal, Ana Maria se prezintă și spune că iubește muzica populară cu tot sufetul:
 
"Iubesc ceea ce fac şi de aceea cred că reuşesc să rezonez cu publicul! Muzica mea defapt creionează un tablou al vieţii mele! Cânt ceea ce simt, ceea ce gândesc. Îmi cânt iubirea, dorul, tristeţea, fericirea,  emoţii pe care cu siguranţă le simte fiecare ascultător, dar le păstrează în taină de cele mai multe ori.

De-a lungul timpului am obţinut numeroase premii importante la festivaluri şi concursuri de muzică populară, atât naţionale, cât şi internaţionale. Am studiat canto, chitară şi pian la Colegiul Naţional de artă „Octav Băncilă” din Iaşi, sunt absolventă a Universităţii Naţionale de Arte „George Enescu”, iar în prezent urmez două masterate în cadrul aceleiaşi universităţi. Totodată, sunt profesor de canto popular și coordonator artistic al unui ansamblu folcloric."





PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA 




FOTO: ANA MARIA ABABEI INSTAGRAM

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni