• PRO TV
  • Costi Ioniță, lăudat de superstarul J Balvin pentru prestația de la Masked Singer România

Costi Ioniță, lăudat de superstarul J Balvin pentru prestația de la Masked Singer România

Costi Ioniță, lăudat de superstarul J Balvin pentru prestația de la Masked Singer România

Costi Ioniță a oferit câteva momente memorabile sub masca Vulpoiului pe scena Masked Singer România și a demonstrat încă o dată că este un artist îndrăgit și respectat nu doar de români, ci și de starurile internaționale.   

Costi Ioniță i-a luat total prin surprindere pe detectivii Masked Singer România, când și-a dat masca jos. Vulpoiul a părăsit scena înainte de semifinală, dar a cucerit inimile multor telespectatori cu show-urile sale, dar și calitățile vocale. 

Săptămâna trecută, Costi Ioniță a interpretat hit-ul “Loco Contigo”, cântat de DJ Snake, J Balvin și Tyga. Interpretarea spectaculoasă a Vulpoiului s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. Costi Ioniță a pus un fragment scurt cu momentul său de la Masked Singer România la story, pe contul său de Instagram. Surpriza abia acum vine!

Printre cei care i-au share-uit „povestea” și i-au dat tag se numără și starul muzicii reggaeton: J Balvin. Artistul a fost impresionat de prestația lui Costi Ioniță și a distribuit momentul pe pagina sa de Instagram, acolo unde are nu mai puțin de 44 de milioane de fani. Vezi aici interpretarea lui Costi Ioniță de la Masked Singer România

Costi Ioniță și J Balvin colaborează pe plan muzical

Costi Ioniță și J Balvin s-au cunoscut prima dată în 2013, când columbianul a susținut un concert la Mamaia. Tot acolo au deschis și discuțiile despre o posibilă colaborare. Costi Ioniță s-a mutat apoi peste Ocean, unde duce o viață de star și colaborează cu nume mari din industria muzicală. Artistul nostru a lucrat cu Shaggy, Bob Sinclair, Kat de Luna, Sean Paul și bineînțeles cu J Balvin, interpretul hit-urilor “Tranquilla”, “Mi Gente”, “Amarillo” sau “Loco Contigo”.

Fotografii: Instagram/ Facebook

Vezi și Video: Miliția Modei by Costi Diță: ”Bebe Rehxa, un înger de fată”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni