• PRO TV
  • Anisia Gafton, despre ultimele evenimente din Fermă: ”Având în vedere că Elena e smardoi, o trimite la duel până scapă de ea”

Anisia Gafton, despre ultimele evenimente din Fermă: ”Având în vedere că Elena e smardoi, o trimite la duel până scapă de ea”

Anisia Gafton a venit cu o nouă porție de umor în emisiunea ”Ferma în Plus”, prezentată de Vali Bărbulescu. Actriţa de stand-up comedy a comentat, ca de obicei, cele mai recente evenimente din Ferma.Orășeni vs săteni. 

Schimbarea de look prin care au trecut fermierii, îmbrăcați în ținute minimaliste a fost primul moment, care nu putea fi trecut cu vederea. ”El e ursul din Cartea Junglei- Balu și aia mică, Ababei, e Mowgli”, a glumit Anisia cu referire la Gabriel Toader și Ana-Maria.  

După ce s-a amuzat copios pe seama ținutelor, Anisia a fost uimită de decizia fermierului șef, Ana-Maria Ababei, de a o trimite la duel pe Elena Chiriac și nu pe Gabriel Toader: ”Săraca Elenă...o trimitea la duel, de parcă o trimitea la pâine”.

Anisia consideră că Elena este un adversar puternic, iar strategia unor concurenți implică eliminarea ei din Fermă, cât mai curând: ”Având în vedere că Elena e ”smardoi”, o trimite la duel până scapă de ea”.

Urmărește mai multe în materialul video de mai sus. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni