• PRO TV
  • Codin Maticiuc, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Codin Maticiuc, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Codin Maticiuc, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Codin Maticiuc a postat un mesaj pe conturile de socializare în care a anunțat că are noul coronavirus. 

Codin a scris:

"Am covid19 

 Nu, nu este o glumă macabra de Valentine's Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a început pandemia cât de mult am putut. Aproape ca regret acum ca n-am fost deloc la LOFT vara asta...

 Anyway haideți ca va spun de la început. Suntem bolnavi toți din casă, eu, iubita și copiii. Simptome nu prea avem, cum nu prea avem nici gust nici miros. Duminica trecută am observat asta și m-am gândit că e posibil sa am coronavirus. De trei zile eram înfundat, dar am pus asta pe seama jucatului de fotbal afară. 

Luni m-am programat la test. Am sunat la Ok Medical, căci din câte știu sunt singurii care pentru 250 de lei îți fac testul acasă. Cum noi eram mulți (cu părinții mei) chiar merita 250 de lei deplasarea lor, protejându-i și pe alții de ieșirea noastră pentru testare. 

Luni seară am primit rezultatul: pozitiv. Am avut noroc ca părinții mei și ai ei au nu a au fost infectați. Alt noroc este ca am prins varianta de bogați: fără gust și miros și cam atât. Fără alte simptome care sa ne supere. Doamne ajuta!

Am covid19 Nu, nu este o glumă macabra de Valentine's Day. Este o realitate. Una de care m-am ferit de când a...

Posted by Codin Maticiuc on Saturday, 31 October 2020
Codin a continuat:

Câteva fun facts:

  1 nu am sunat la DSP căci mi-au spus cei de la OK Medical ca anunțaseră ei și 48 de ore mai târziu, DSP-ul m-a sunat pentru ancheta epidemiologică. 

  2 încă de luni i-am anunțat pe toți cei cu care m-am văzut cu 7 zile în urmă. Nimeni nu s-a îmbolnăvit, ce-i drept am fost prudenți.

  3 nu am nicio idee de unde am luat eu. Am fost cat de prudent este omenește posibil cu erorile de rigoare incluse. 

  4 iau doar vitamine pe post de tratament 

În concluzie: 

   Am covid19, eu și ai mei și cel puțin deocamdată este cea mai ușoară răceală pe care am avut-o vreodată. Asta nu înseamnă că alții nu suferă sau ca noi nu am fost norocoși. Am fost, slavă Domnului. Protejați-va cât puteți. (...) Încercați să amânați cât puteți momentul contactării acestui virus care poate fi fatal pentru oamenii în vârstă. 

  În același timp as vrea sa menționez că sunt impresionat de masurile luate de guvern pentru combaterea acestui virus. Bănuiesc ca astăzi, la 5 ani de la Colectiv, ei vor lua masuri drastice și pentru distrugerea bacteriilor intraspitalicesti și poate îmi vor face concurența la inițiativa mea #spitalepublicedinbaniprivati cu mult mai puternicul #spitalepublicedinbanipublici. Bănuiesc că dacă au oprit planeta pentru covid, vor muta munții de acum pentru sistemul sanitar din România.

SURSA: FACEBOOK CODIN MATICIUC

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni