• PRO TV
  • Black Friday 2020. Aspiratorul, accesoriul preferat al gospodinelor! Cum îl alegi pe cel mai bun

Black Friday 2020. Aspiratorul, accesoriul preferat al gospodinelor! Cum îl alegi pe cel mai bun

Black Friday 2020. Aspiratorul, accesoriul preferat al gospodinelor! Cum îl alegi pe cel mai bun

Aspiratoarele au devenit un ajutor de nădăjde pentru orice gospodină care vrea să aibă casa lună. Cu sac, fără sac, vertical, de mână, cu spălare sau aspiratorul robot, care curăță tot pentru tine! Există variante pentru toate locuințele și mai ales, pentru toate bugetele. Reducerile bat la ușă, așa că grăbește-te să-ți pui în coș încă de pe acum produsul care îți va face viața mult mai ușoară. 

Aspiratoarele sunt de mai multe tipuri și este important să ai în vedere câteva criterii atunci când îl comanzi. Puterea, care se măsoară în wati, reprezintă unul dintre aspectele de luat în considerare atunci când alegi un aspirator. Aici vorbim de puterea totală, care arată cât curent electric consumă aspiratorul și puterea de aspirare, care arată eficiența produsului în procesul de curățenie. Odată ce știi puterea de aspirare și dimensiunile locuinței în care îl vei folosi, poți să alegi varianta cea mai potrivită pentru tine. Câteva modele cu putere de aspirare mare găsești AICI!

În magazine se găsesc aspiratoare cu filtre normale și filtre cu apă. Cele care au filtre cu apă reușesc să aspire mai mult decât cele cu filtre normale. În plus, cele cu filtre de apă nu creează miros urât în locuință după aspirare. Câteva modele de aspiratoare cu filtre de apă găsești AICI.  

Aspirator cu spălare Bosch BWD41720, Putere 1700 W, 5 L, Filtru Epa



O altă întrebare care le dă bătăi de cap gospodinelor când vine vorba de alegerea unui aspirator este: “cu sau fără sac?”. La cele cu sac va trebui să schimbi periodic sacul, însă nu va fi nevoie să cureți aspiratorul. Un inconvenient ar fi acela că vei scoate periodic bani din buzunar pentru a înlocui sacii utilizați. Dacă ai un recipient pe care trebuie să-l golești, ar trebui să iei în calcul că nu este o activitate prea igienică. AICI găsești mai multe variante de aspiratoare cu sac. Poți opta și pentru modele cu recipient de plastic, care se spală mult mai ușor. Mai multe detalii și prețuri vezi AICI.

Aspirator cu sac Star-Light ASVS-730R, putere 700 W, Filtru HEPA




Poate pare greu de crezut, dar s-a inventat și robotul care face toată munca în locul tău. Imaginează-ți cum îți bei liniștită cafeaua, în timp roboțelul se plimbă de colo-colo și face bec podelele. 

Robot de aspirare Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Cleaner

E atât de “inteligent”, încât poate fi programat chiar și cu ajutorul telefonului mobil. Te poți conecta din aplicație și poți seta ora când să-l pui la treabă, modul de curățenie și traseul. Ai AICI mai multe modele din care poți alege.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni