• PRO TV
  • iPad, noua jucarie a celebritatilor de la Hollywood!

iPad, noua jucarie a celebritatilor de la Hollywood!

iPad, noua jucarie a celebritatilor de la Hollywood!

Noul gadget de la Apple este un capriciu de care s-au molipsit tot mai multe celebritati - de la Miley Cyrus la Oprah Winfrey sau Suri Cruise.

Apple a vandut deja peste trei milioane din “tablitele” miraculoase, iar aplicatiile multiple au transformat iPad-ul in regele gadget-urilor.

De la starurile cerebrale de la Hollywood, cum sunt considerati la Natalie Portman si Jake Gyllenhaal, la adolescentii Miley Cyrus si Justin Bieber sau dependenti de gadget-uri, asemenea lui Oprah Winfrey, iPad-ul a creat dependenta.

Proaspat incarcerata Lindsay Lohan i-a pus fundita rosie iPad-ului ei si il foloseste drept scut, pentru a se ascunde de flash-urile paparazzilor, Suri Cruise foloseste aplicatia de jocuri, in timp ce parintii ei, Katie Holmes si Tom Cruise, sunt interesati sa navigheze pe internet sa citeasca sau descarce carti din libraria digitala iBook Store sau sa vizioneze video. Steve Martin are o lista impresionata cu muzica, iar Nicky Hilton este printre ultímele celebritati indragostite de cel mai in voga gadget.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni