• PRO TV
  • PR-ul Annei Lesko, despre comportamentul interpretei în concursul Ferma.Orășeni vs săteni: ”Este o persoană foarte directă”

PR-ul Annei Lesko, despre comportamentul interpretei în concursul Ferma.Orășeni vs săteni: ”Este o persoană foarte directă”

PR-ul Annei Lesko a intervenit prin skype, în cadrul emisiunii ”Ferma în Plus”, pentru a comenta cele mai noi evenimente din Ferma. Orășeni vs săteni. 

Timp de nouă ani, Ștefania i-a fost alături Annei Lesko, organizând împreună diverse evenimente. Urmărind reacțiile celor din casă privind comportamentul Annei Lesko, Ștefania a spus că interpreta nu este o persoană care să vorbească pe la spate, ci spune în față ce are de zis: ”Anna este o persoană foarte directă. Ea cred că a fost foarte explicită în legătură cu conflictul cu Gabi... Pur și simplu Anna a fost dezamăgită de către Ana-Maria și preferă să o evite decât să intre în alte polemici.”

La discuție nu a putut lipsi Anisia Gafton. Actriţa de stand-up comedy a venit, ca de obicei, cu porția sa de umor, amintindu-și de propria experiență în Fermă. Vorbind despre Anna Lesko, Anisia i-a lăudat calitățile culinare: ”Anna gătește bine orice. În Fermă am trăit mai bine ca acasă, cu mâncare mai bună ca acasă. Ea a acrit borșul cu niște frunze din viță-de-vie, eu nu știam asta. Făcea o mâncare excepțională.

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni