• PRO TV
  • Katie Holmes, gesturi tandre cu iubitul tinerel pe străzile din New York

Katie Holmes, gesturi tandre cu iubitul tinerel pe străzile din New York

Katie Holmes, gesturi tandre cu iubitul tinerel pe străzile din New York

Katie Holmes este mai îndrăgostită ca niciodată! Dacă în cei șase ani de relație cu Jamie Foxx putem număra aparițiile lor pe degetele de la o mână, altfel stau lucrurile în cazul noului iubit, tinerelul Emilio Vitolo Jr. Cei doi sunt de nedespărțit în ultima perioadă și fac paradă de gesturi tandre pe stradă.

Actrița de 41 de ani se iubește de câteva luni cu Emilio Vitolo Jr, un bucătăr cu 8 ani mai tânăr decât ea. Paparazzi i-au surprins recent pe cei doi îndrăgostiți în celebrul cartier Soho, din New York. Cu măști identice, capul acoperit și paltoane lungi, actrița și iubitul tinerel au făcut risipă de gesturi tandre. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared) on


S-au ținut de mână non-stop, s-au îmbrățișat și la un moment dat chiar s-au sărutat cu patos în mijlocul străzii, scrie Daily Mail. Katie radiază de fericire și se bucură de fiecare moment petrecut cu noul iubit. 

Cei doi îndrăgostiți s-au ținut tot timpul de mână (foto: Profimedia)

“Emilio este fermecător, așa că nu e de mirare că s-a îndrăgostit de el. Katie îi trimite mesaje cât e ziua de lungă, iar el adoră asta. Se bucură de toată atenția ei”, a declarat o sursă pentru People.

A fost căsătorită cu Tom Cruise și s-a iubit șase ani cu Jamie Foxx

Katie Holmes a fost căsătorită șase ani cu Tom Cruise, în perioada 2006-2012. Din relația celor doi a rezultat o fetiță, pe nume Suri. Actrița s-a cuplat la un an de la divorț cu actorul Jamie Foxx. Cei doi au ținut mult timp relația secretă, iar presa de peste Ocean a scris că lui Katie i s-ar fi interzis prin contract să se afișeze cu alt bărbat, după divorț. Iubirea a durat șase ani, iar anul trecut în vară Katie și Jamie și-au spus adio. 

Fotografii: Profimedia/ Getty Images

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 25: Monica Munteanu, dezvăluiri în exclusivitate despre George Piștereanu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni