• PRO TV
  • Ghid eMAG pentru Black Friday 2020. Cum te asiguri că nu ratezi produsele favorite

Ghid eMAG pentru Black Friday 2020. Cum te asiguri că nu ratezi produsele favorite

Ghid eMAG pentru Black Friday 2020. Cum te asiguri că nu ratezi produsele favorite

Mai sunt câteva zile până când eMAG va da startul campaniei de Black Friday 2020. În fiecare an, liderul pieței de retail online vine în sprijinul clienților săi cu un ghid de cumpărături.

Când este Black Friday la eMAG

Black Friday la eMAG are loc în data de 13 noiembrie în acest an, fiind evenimentul de shopping cu cele mai multe oferte și reduceri pregătite special pentru această zi cunoscută drept Vinerea Neagră. 

Printre produsele care se regăsesc în oferta de Black Friday se numără televizoare, telefoane, laptopuri, produse din categoria Fashion și articole sportive, electrocasnice, accesorii pentru casă și grădină, produse de îngrijire personal pentru adulți și copii, mobilă, jucării și anvelope

Ghid de cumpărături pentru Black Friday

  • Pregătește lista cu produsele favorite 

Dacă știi ce-ți dorești de Black Friday, nimic mai simplu! Salvează produsele la Favorite, iar atunci când se va da startul campaniei de reduceri, tu le vei găsi mult mai ușor. În plus, vei avea un avantaj față de cei care își doresc aceleși produs ca și tine, dar vor pierde timp navigând prin marea de oferte.

  • Asigură-te că ai datele complete în cont

Verifică să ai trecute numele, adresa de livrare și alte informații necesare atunci când plasezi o comandă. Pe lângă livrarea prin curier, ai 16 showroom-uri eMAG, 600 de oficii poștale și peste 200 de easybox-uri. Cei de la eMAG te sfătuiesc să optezi pentru livrarea prin easybox sau ridicare personală din showroom, asta dacă nu vrei să aștepți mai mult după produsele comandate de tine. 

  • Instalează aplicația sau abonează-te la newsletter

Dacă vrei să-ți faci sesiunea de shopping mai ușoară, poți descărca aplicația lor pe telefon. Dacă faci comanda din fața calculatorului, te poți abona la newsletter și astfel te vei număra printre primii clienți care află de startul campaniei.

  • Salvează datele cardului bancar

Cu datele cardului salvate poți comanda rapid și în deplină siguranță. Un alt avantaj este că în caz de retur, vei primi banii în 30 de minute. 

  • Continuă cumpărăturile, căci ofertele noi apar pe parcursul întregii zile!

Dacă ai urmărit reducerile din ceilalți ani, știi deja că eMAG Black Friday se va desfășura în câteva runde. Dacă produsul pe care sperai să-l găsești la reducere nu este disponibil dimineața, e foarte posibil să apară în timpul zilei. Anul trecut, Black Friday a început la eMAG la ora 7:24.  

Produse speciale la eMAG Black Friday 2019

De Black Friday 2019 au fost la ofertă 3.500.000 de produse, iar valoarea celor comandate a depășit 499 de milioane de lei. 

Anul trecut, în ofertă au intrat și o serie de produse speciale, cum ar fi: un Ferrari GTC 4 Lusso, lingouri de aur, bijuterii de lux, pachete turistice sau bilete de avion. Cel mai comandat produs la deschiderea ofertei a fost un telefon mobil Samsung Galaxy A10. Cele 1.000 de bucăți s-au dat în 28 de secunde.



Telefon mobil Samsung Galaxy A10, Dual Sim, 32GB, 4G, Black, Card 32GB inclus
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni