• PRO TV
  • Reacția lui George Piștereanu după ce a ieșit din Ferma: „Să mă iertați că eu m-am cam distrat”

Reacția lui George Piștereanu după ce a ieșit din Ferma: „Să mă iertați că eu m-am cam distrat”

Reacția lui George Piștereanu după ce a ieșit din Ferma: „Să mă iertați că eu m-am cam distrat”

Își făcuse planuri să ajungă în finală cu „fratele” lui, Andrei Stoica, dar a fost pus cu botul pe labe de Elena Chiriac, care s-a dovedit un strateg desăvârșit la Ferma. George Piștereanu și-a luat rămas bun de la fermieri cu fruntea sus.

George Piștereanu a părăsit ferma după un duel în care a fluierat, la propriu, în fața lui Andrei Stoica. Asta nu l-a ajutat pe actor, care mărturisea că așa se concentrează el în momente delicate. Andrei Stoica l-a învins grație seriozității cu care a tratat fiecare probă și și-a fixat cu privirea următoarea „victimă”: Elena Chiriac. Ea a fost cea care l-a pus în situația ingrată de a-și elimina din concurs prietenul.

George Piștereanu a ieșit pe porțile fermei cu capul sus și cu zâmbetul pe buze, având cuvinte frumoase pentru aproape fiecare dintre camarazii lui.

Într-o postare pe Instagram, actorul din VLAD a reacționat în stilul lui caracteristic în fața unei înfrângeri.

S-a mai dus un proiect, o experiență frumoasă alături de niște caractere foarte puternice și bine alese. Singurul lucru pe care l-am descoperit în această competiție și practic mi-a făcut șederea mai plăcută a fost prietenia cu FRAȚII STOICA, în care am descoperit niște bărbați adevărați pe care îi respect și îi stimez și cu care aș merge la orice luptă oricând”, a scris Piștereanu pe rețeaua socială.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by George Pistereanu (@george_pistereanu) on

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Actorul a pomenit-o și pe Anna Lesko, alături e care a petrecut multe momete frumoase.

Nu pot să spun că acest concurs m-a schimbat sau m-a transformat, mai degrabă cred că toate greutățile vieții de până la FERMA m-au pregătit pentru această perioadă. Există o sărbătoare la makedoni și cred că și în alte culturi unde este o zi în care să îți ceri scuze pentru greșelile de peste an, așa și eu îmi cer scuze dacă v-am supărat cu ceva, să mă iertați că eu m-am cam distrat”, a scris, amuzat, Piștereanu.

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 27: Piștereanu și Ababei dau totul din casă! Primele reacții după eliminare

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni