• PRO TV
  • Black Friday la Fashion Days începe pe 11 noiembrie. Reduceri de până la 80% la mii de produse

Black Friday la Fashion Days începe pe 11 noiembrie. Reduceri de până la 80% la mii de produse

Black Friday la Fashion Days începe pe 11 noiembrie. Reduceri de până la 80% la mii de produse

Fashion Days dă startul evenimentului de Black Friday miercuri dimineață, 11 noiembrie. Perioada de reduceri se va întinde pe trei zile, iar reprezentanții companiei anunță reduceri de până la 80%. 

Persoanele care vor să-și înnoiască garderoba pentru sezonul toamnă-iarnă și nu numai se vor bucura de reduceri substanțiale la produsele preferate. 

Fashion Days anunță reduceri la haine, accesorii și încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, de la branduri recunoscute pe plan internațional precum: Adidas, Desigual, Diesel, Esprit, Fossil, Furla, Guess, Puma, Pepe Jeans, Nike, Next, Mango, Ted Baker etc.

Retailer-ul de fashion și accesorii le-a oferit clienților și un mic teasing pentru lista de cumpărături. Printre produsele aflate la reducere veți găsi cizme UGG (reduse de la 849 lei la 399 lei), rucsac Love Moschino, (redus de la 1.099 lei la 399 lei) geanta Furla, sneakersi de la Guess sau Puma sau ceasuri la prețuri imbatabile. 

“Te încurajăm să faci shopping de bun simț: donează întâi ce haine nu mai porți și apoi bucură-te de haine noi!” – este îndemnul celor de la Fashion Days. 

Fashion Days își încurajează cumpărătorii ca, înainte de a achiziționa produsele de Black Friday 2020, să doneze hainele vechi în containerele puse la dispoziție în București, Cluj, Timișoara, Brașov și Constanța. Adresele unde pot fi donate hainele vechi sunt disponibile pe site-ul retailer-ului.

Anul acesta, de Black Friday, așteptările companiei sunt de a atinge un număr de 200.000 de comenzi, în creştere cu 50% faţă de anul precedent.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni