• PRO TV
  • Black Friday 2020 la LENSA. Ai reduceri de până la 80% la ochelari, lentile și rame de vedere

Black Friday 2020 la LENSA. Ai reduceri de până la 80% la ochelari, lentile și rame de vedere

Black Friday 2020 la LENSA. Ai reduceri de până la 80% la ochelari, lentile și rame de vedere

În perioada 9-15 noiembrie, Lensa vine cu reduceri de până la 80% la ochelari de soare, rame de vedere, lentile de contact și lentile colorate.

Tot la Lensa ai reduceri și la ochelarii pentru calculator, la măști și accesorii. În plus, în showroom-urile Lensa reducerile la ramele de vedere pot ajunge la 100%, pentru ochelarii de vedere achiziţionaţi în magazine. Spre exemplu, orice achiziţie de ochelari progresivi cu lentile Essilor sau Hoya au orice ramă gratuită, la alegere.

"În fiecare an, în perioada de Black Friday cererea pentru ochelari de soare şi lentile de contact se dublează sau chiar triplează. Românii preferă să cumpere când sunt reduceri substanţiale de preţuri", a precizat managerul Florin Niţă.

Lensa.ro se aşteaptă anul acesta la o cifră de afaceri de peste 9 milioane de euro din comerţul cu ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile de contact colorate şi lentile de vedere. Anul trecut, Lensa.ro a încheiat cu o cifră de afaceri de peste 6 milioane euro.

Lensa a deschis un nou magazin specializat, la Braşov, acesta fiind al şaptelea showroom din reţea, şi anunţă că va deschide noi locaţii şi anul viitor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni