• PRO TV
  • (P) Toamna ne schimbă ritualul de îngrijire a pielii? Nu, doar ni-l îmbunătățește

(P) Toamna ne schimbă ritualul de îngrijire a pielii? Nu, doar ni-l îmbunătățește

(P) Toamna ne schimbă ritualul de îngrijire a pielii? Nu, doar ni-l îmbunătățește

E adevărat că toamna ne schimbă ritualul de îngrijire a pielii? Ioana Simian, Medic Dermatolog și Specialist Avon, ne spune că nu și ne și explică de ce.

copul îngrijirii pielii noastre are la bază mereu aceleași principii: hidratarea, luminozitatea, fermitatea, elasticitatea. Cu alte cuvinte, mereu ne dorim un ten cu aspect tânăr și sănătos.  

Ceea ce putem face, însă, toamna, este să punem mai mult accent pe ceea ce înseamnă hrănirea pielii și menținerea intactă a peliculei protectoare, pentru a limita deshidratarea accentuată de vremea rece.

În același timp, vom menține o grijă constantă pentru o piele cu aspect uniform și tânăr, ceea ce înseamnă o porție zilnică de vitamina C. Această porție poate fi obținută cu ajutorul unui ritual cu Loțiunea tonică Anew pentru luminozitatea tenului cu 10% Vitamina C.

Oferă de două ori mai multă hidratare, exfoliază blând tenul pentru ca pielea ta să fie mai netedă și mai luminoasă. Continuând cu Crema de zi Anew Perfecting cu Protinol™ cu protecție solară.

De câteva ori pe săptămână exfolierea este foarte recomandată, iar Exfoliantul Anew cu Vitamina C completează foarte bine această rutină. Are un efect de încălzire a pielii atunci când este folosit cu apă și deschide porii pentru îndepărtarea impurităților. 

Citește mai multe pe perfecte.ro

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni