• PRO TV
  • Dani Mocanu, probleme cu legea din cauza unui clip! Decizia pe care a luat-o după ce a ajuns în atenția poliției

Dani Mocanu, probleme cu legea din cauza unui clip! Decizia pe care a luat-o după ce a ajuns în atenția poliției

Dani Mocanu, probleme cu legea din cauza unui clip! Decizia pe care a luat-o după ce a ajuns în atenția poliției

La mijlocul lunii noiembrie, Dani Mocanu a lansat un nou videoclip, „Stop România”, care a ajuns rapid pe locul 1 în trending și a depășit 5 milioane de vizualizări pe YouTube, dar care i-a creat și probleme manelistului.

Imediat după ce clipul a devenit viral, cântărețul a fost acuzat că a maltratat un leu care apare în videoclip, iar oamenii legii s-au autosesizat și au deschis un dosar penal.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele: Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești”, au spus oamenii legii.

Imediat după ce poliția s-a autosesizat, Dani Mocanu a postat pe YouTube un vlog prin intermediul căruia anunța că animalul „a fost tratat ca un bebeluș, iar rănile reprezintă un machiaj profesional”.

Văzând că scandalul a luat amploare, iar ce a spus el pe YouTube nu este luat în seamă, Dani Mocanu a revenit cu un nou video, pe care l-a realizat acolo unde se află acum leul, pentru a le arătat tuturor că acesta nu a fost maltratat.

„Eu sunt artist, nu sunt interlop. Distribuiți, să vadă lumea! Asta-i viața, acum poate înțelegeți motivul pentru care eu am ales să renunț după data de 7 ianuarie la muzică. Sunt sătul de oamenii ăștia care habar n-au de viața lor, dar te critică. După 7 ianuarie pun stop, îl iubesc pe Dumnezeu, sunt cu familia mea, îl iubesc pe Dumnezeu. Îmi deschid afaceri legale, deschid și o casă de producție și o să iau copii cu dizabilități și îi fac vedete. Copii amărâți, să le fac un bine”, a spus Dani Mocanu.

Vezi și: Dani Mocanu are un leu, animal de companie - Trending Review cu Daragiu - episodul 47

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni