• PRO TV
  • Concurenții resimt tot mai mult oboseala și lipsa mâncării! Mihaela Rădulescu: "Karma e mai nemiloasă decât oamenii"

Concurenții resimt tot mai mult oboseala și lipsa mâncării! Mihaela Rădulescu: "Karma e mai nemiloasă decât oamenii"

A început o nouă săptămână în competiție, iar lucrurile sunt departe de a fi mai ușoare! Cei șase concurenți au luptat aseară pentru rolul de fermier șef, iar la o diferență foarte mică, Andrei Stoica a reușit să câștige, din nou, acest titlu!

Misiunea primită de competitori pentru aceste zile este una foarte dificilă: curățenie generală în toată casa, fără a putea conta pe ajutorul celor doi servitori care se vor ocupa doar de activitățile lor în gospodărie.

De parcă lucrurile nu erau deja destul de complicate, fermierii se confruntă și cu o nouă provocare: nu au parte de curent și apă în această săptămână, pentru a realiza cum era viața la Ferma în trecut! Deși abia i-a început mandatul, Andrei va realiza, astăzi, că poziția de conducător al casei nu este deloc ușoară: ”Am uitat ce presiune pune poziția de fermier șef asupra mea”. 

Nici măcar aliații lui nu vor avea parte de un tratament aparte, iar Viviana va resimți pe propria piele dorința lui Andrei ca totul să fie perfect. ”Nimic nu-l mulțumește”, va recunoaște ea în momentele în care i se va atrage atenția că nu se implică suficient în curățarea podelelor și a elementelor de mobilier. 

Într-un moment în care au rămas fără mâncare, concurenții au ocazia de a câștiga câteva produse care să le aline foamea. Aceștia vor forma echipa de câte doi și vor lupta cu îndârjire pentru a duce la capăt o nouă probă dificilă. 

După o perioadă în care au rămas tot mai puțini, iar misiunile primite li s-au părut tot mai dure, unul dintre concurenți se va confrunta cu o accidentare surprinzătoare. ”Am auzit ”Au” și l-am văzut pe jos”, va spune Augustin Viziru despre un moment care ar putea da peste cap toate calculele făcute de concurenți cu puțin timp înainte de marea finală. Cine va fi concurentul care se va accidenta și ce se va întâmpla cu el, aflăm în doar câteva ore. 

De la 22:30 nu ratați o ediție care va schimba total tabloul competiției! O seară în care, după cum va spune Mihaela Rădulescu, ”Karma e mai nemiloasă decât oamenii” și în care concurenții vor lăsa deoparte orice conflict și supărare pentru a-și exprima regretele despre ceea ce se întâmplă cu unul de-al lor! 

Ferma. Orășeni vs Săteni



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni