• PRO TV
  • Ultima confruntare înainte de marea finală. Anna Lesko este dezamăgită: De ce nu am meritat o explicație?

Ultima confruntare înainte de marea finală. Anna Lesko este dezamăgită: De ce nu am meritat o explicație?

Ultima confruntare înainte de marea finală. Anna Lesko este dezamăgită: De ce nu am meritat o explicație?

Ediția de luni ne-a arătat că fiecare hotărâre are și o consecință. Elena Chiriac și Anna Lesko au fost votate de foștii concurenți pentru a merge la ultimul duel de eliminare din competiție. 

Încă de la începutul sezonului au știut că va fi cea mai dificilă provocare din viața lor. Cu timpul au înțeles că ”Deciziile personale au influențat jocul”, după cum va sublinia Mihaela Rădulescu în această seară.

După o zi marcată de multe discuții între fermieri, seara a adus o tensiune neașteptată, la momentul alegerilor. După ce fiecare competitor și-a exprimat voturile, Andrei Stoica și Viviana Sposub au aflat că s-au calificat în marea finală alături de cel care-și câștigase deja acest drept, Augustin Viziru. 

Astăzi, în penultima zi a competiției, tensiunea rămâne la cote înalte, iar Anna Lesko simte că nu a primit nicio explicație pentru trimiterea ei la duel și pentru faptul că cei care i-au fost alături nu consideră că merită să ajungă în marea finală. Surprinzător, cel care o va susține va fi Augustin: ”Nu s-a spus nimic concret”, va spune el și o va încuraja să ceară argumente din partea celor care au votat-o. 

”Îmi doresc ca oamenii aceștia să învețe să se deschidă”, va admite Anna înainte de a le cere colegilor ei timpul și sinceritatea pentru a-i răspunde la o întrebare simplă: De ce nu a meritat să fie în finală?. Când va realiza că încă nu a înțeles motivația lor, aceasta se va întreba: ”De ce nu am meritat o explicație de la fiecare în parte?”

Într-o atmosferă neașteptată pentru ultimele zile în casă, Anna și Elena se vor confrunta în cel mai important duel cu eliminare al sezonului. Una dintre ele va intra în careul de ași al competiției, iar alta va părăsi jocul cu doar o zi înainte de lupta pentru marele premiu. 

Nu ratați de la 22:30 un episod în care vor fi aruncate vorbe grele, în care lupta orgoliilor este mai puternică decât cea din duel, un episod în care cineva se va împiedica înainte de ultimul pas. Cine va reuși să i se alăture lui Augustin, Andrei și Vivianei și cine va urmări finala ca spectator, aflăm în câteva ore. 

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni