• PRO TV
  • Elena Chiriac, fermierul care a luptat până în ultima clipă pentru un loc în finală. Parcursul tinerei de 18 ani în concurs 

Elena Chiriac, fermierul care a luptat până în ultima clipă pentru un loc în finală. Parcursul tinerei de 18 ani în concurs 

Elena Chiriac, fermierul care a luptat până în ultima clipă pentru un loc în finală. Parcursul tinerei de 18 ani în concurs 

La 18 ani, Elena Chiriac este cea mai tânără dintre concurenții care au participat la Ferma. Orășeni vs. Săteni. 

Puternică, ambițioasă, hotărâtă și conștientă de atuul pe care îl are datorită vârstei fragede, Elena Chiriac este unul dintre cei patru finaliști ai competiției Ferma. Orășeni vs. Săteni. Tânăra și-a câștigat locul în ultimul act al concursului după niște lupte crâncene, demonstrând că poate fi considerată războinica concursului. 

Elena Chiriac a practicat Taekwondo timp de nouă ani, iar acum locuiește în Londra, unde a studiat actoria. Este genul de orășeancă decisă să câștige, care nu abandonează nicio luptă, iar la Fermă a arătat din plin acest lucru.

Faptul că locuiesc într-un oraș cosmopolitan, mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viața pe care au trăit-o bunicii noștri. Știu că pot duce și lupta asta”, mărturisea tânăra înaintea începerii show-ului.

Iată, mai jos, topul cu cele mai spectaculoase momente ale Elenei Chiriac în Fermă.

Elena Chiriac a mers la duel foarte repede, încă din a doua săptămână, împotriva Anisiei Gafton. A fost primul moment dintr-o serie lungă, în care sportiva a demonstrat de ceea ce este capabilă, arătând că este mult mai puternică decât pare. ”Nu am avut niciun moment în care să am dubii. Știam că o să câștig”, a spus Elena Chiriac atunci.

Victoria împotriva Andei Adam a reprezentat un moment important din timpul competiției. Cele două s-au contrat de mai multe ori înainte duelului, iar despre cântăreața se credea că ar putea fi singura capabilă să o învingă pe Elena. Cu toate acestea, tânăra s-a impus în lupta cu artista și și-a întărit și mai mult statutul de luptătoare. 

Al treilea duel al Elenei Chiriac a pus-o față în față cu Ana-Maria Ababei. A fost pentru prima dată când a fost nevoie de probă decivisă pentru a se stabili câștigătoare, însă și de această dată tot tânăra de 18 ani s-a dovedit a fi mai agilă și mai puternică. În plus, Elena Chiriac a primit posibilitatea de a alege următorii doi dueliști, iar decizia luată a fost una foarte îndrăzneață. A trimis la luptă doi concurenți puternici, pe George Piștereanu și pe Andrei Stoica, și a destrămat o alianță care o putea opri din drumul spre marea finală.

După încă un duel câștigat împotriva Andreei Antonescu, Elena Chiriac a ajuns în postura de fermier-șef pentru prima dată în competiție. Sportiva s-a comportat ca un adevărat lider, dar și-a continuat și strategia construită pentru a ajunge în marea finală și a trimis-o la duel pe Anna Lesko, după ce fusese inițial servitoare. În plus, Elena s-a comportat normal cu Gabriel Toader, în ciuda unui scandal major pe care l-a avut cu acesta. 



Pentru un loc în marea finală, Elena Chiriac s-a luptat cu Anna Lesko, iar victoria împotriva cântăreței i-a consolidat statutul de războinică a competiției, fiind concurenta care a câștigat cele mai multe dueluri pe parcursul concursului. 



Elena Chiriac a ajuns, astfel, să concureze în marea finală, alături de Viviana Sposub, Augustin Viziru și Andrei Stoica, pentru titlul de ”Fermierul anului” și premiul de 50.000 de euro.

Nu ratați marea finală ”FERMA: ORĂȘENI VS SĂTENI”, de joi, 3 decembrie, la PRO TV, de la 21:30!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni