• PRO TV
  • Anna Lesko, prima reacție după ce a fost eliminată din Ferma: „Mă simțeam trădată și rănită”

Anna Lesko, prima reacție după ce a fost eliminată din Ferma: „Mă simțeam trădată și rănită”

Anna Lesko, prima reacție după ce a fost eliminată din Ferma: „Mă simțeam trădată și rănită”

A intrat în Ferma cu promisiunea că va fi naturală, ea însăși, un om fără perdea care nu e dispus la compromisuri. Acum, Anna Lesko crede că sinceritatea a costat-o un loc în finală.

Anna Lesko a reacționat pe rețelele sociale imediat după ce a pierdut duelul final cu Elena Chiriac. Artista a dezvăluit că a trăit o experiență unică, la cote maxime, încheiată cu un gust amar.

Felul în care m-au eliminat a fost o surpriză neplăcută pentru mine, mă simțeam trădată și rănită. Trăirea falsă este mai grea decât trăirea unui sentiment neplăcut, apăsător”, a scris Anna Lesko pe Instagram, rezumând în câteva fraze experiența câtorva săptămâni petrecute alături de oameni atât de diferiți.

Cântăreața, care la început a făcut parte din grupul restrâns al concurenților care câștigaseră respectul și simpatia fermierilor, a ajuns persona non grata după ce l-a ajutat pe Gabriel Toader să rămână în concurs. De acolo, autoritatea ei a scăzut, odată cu simpatia concurenților cu care făcuse un „pact de neagresiune”.

În FERMA m-am lovit de aceleași reacții ca și în viața reală: invidie, frustrare atât din partea femeilor cât și a câtorva bărbați. FERMA nu m-a schimbat, doar mi-a confirmat încă o dată cum este OMUL: îl hrănești, îl încălzești, îi alini durerea, ai și o vorbă bună, un sfat, el se duce și te umple de noroi pe la spate. M-am deschis mult și nu a meritat”, s-a confesat artista.

Anna Lesko: „Pot scoate ușor din minți un om”

Privind retrospectiv, Anna Lesko se aștepta la un val de antipatie, iar asta se trage din felul ei de a fi.

Eu știam că la un moment dat lucrurile vor degenera cunoscându-mă pe mine. Pot scoate ușor din minți un om, cu felul meu de a fi: în gospodărie, că am păreri, că îmi place să execut lucrurile cu simț de răspundere, îmi place să fiu de folos. Femeia Gospodină în viziunea mea este un fel de zeiță cu super puteri, care face aproape de toate și unele lucruri simultan :)). Știe să gătească, să taie cu fierăstrău, să bată cuie, să coase și să croșeteze dacă de mâine rămâi fără veșminte, știe rostul la animale, e luptătoare, sensibilă, colorată și feminine”, a mai scris Anna Lesko. 

Vezi și VIDEO: Cine a câștigat duelul dintre Anna Lesko și Elena Chiriac. „Am avut noroc, nu pot să spun că a fost îndemânare”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni