• PRO TV
  • David Furnish, dezvăluiri despre căsnicia cu Elton John: "Nu am vrut să pun mai multă presiune pe relația noastră"

David Furnish, dezvăluiri despre căsnicia cu Elton John: "Nu am vrut să pun mai multă presiune pe relația noastră"

David Furnish, dezvăluiri despre căsnicia cu Elton John: "Nu am vrut să pun mai multă presiune pe relația noastră"

David Furnish mărturisește că era îngrozit de ideea de a fi managerul soțului său, Elton John, mai ales în acel punct culminant al carierei lui.

David Furnish a distribuit o postare sinceră despre cât de mult îl îngrozea ideea de a fi managerul soțului său, Elton John, de frică de a nu-și distruge relația.

Fostul specialist în advertising, în vârstă de 58 de ani, a luat acest rol acum șase ani, iar în această săptămână muzica lui Elton a fost ascultată de 73,1 miliarde de ori pe Spotify, scrie dailymail.com.

David a postat pe Instagram, unde a dezvăluit cât de mult îl îngrijora rolul de manager, temându-se că va pune presiune pe mariajul lor, însă, a recunoscut că decizia a meritat. 

David, care este împreună cu Elton încă din 1993, a declarat: "Acum 6 ani, am luat decizia înfricoșătoare de a-mi asuma întreaga responsabilitate de manager pentru Elton. Noi am mai colaborat în diverse filme și proiecte de teatru și suntem încântați să colaborăm și în cadrul fundației ce luptă împotriva SIDA.

Dar trebuie să vă mărturisesc că am avut dubii în privința responsabilității. Nu am vrut să pun  mai multă presiune pe relația noastră.

Totuși, m-am simțit inspirat de tot acel potențial pe care l-am văzut, mai ales cum industria muzicii se schimbă de la o zi la alta. "

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Cum arătau vedetele PRO TV acum 25 de ani? - Trending Review cu Daragiu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni