• PRO TV
  • Pantofii din ciocolata: cadoul perfect pentru orice femeie! FOTO

Pantofii din ciocolata: cadoul perfect pentru orice femeie! FOTO

Pantofii din ciocolata: cadoul perfect pentru orice femeie! FOTO

Mai sunt doua saptamani pana la Valentine’s Day, dar, daca vrei sa ii faci iubitei un cadou deosebit, trebuie sa il pregatesti din timp.

Pantofii sculptati din ciocolata sunt o alegere cu care e foarte greu sa dai gres, pentru ca imbina doua dintre cele mai mari pasiuni ale femeilor: pantofii si ciocolata.

Ideea acestor pantofi i-a venit lui Frances Cookey, o cofetara din orasul Bristol, Marea Britanie. Prima sa colectie de pantofi din ciocolata – care includea modele de pantofi cu dungi si picatele, in diverse culori – a facut-o de mana, in propria bucatarie, si a fost primita cu entuziasm de clientii ei.

Acum, doamna Cooley, 47 de ani, abia tine pasul cu numeroasele comenzi care ii vin, in ciuda faptului ca pantofii sculptati in ciocolata nu sunt tocmai ieftini – o pereche costa in jur de 40 de dolari.

Oamenii sunt uimiti, pentru ca este, intr-adevar, un cadou perfect pentru o femeie – ce poate fi mai inspirat decat o combinatie intre pantofi stiletto si ciocolata? S-au vandut ca painea calda. Anul trecut am avut vanzari incredibile”, a declarat Frances Cooley.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni