• PRO TV
  • Cine locuia în casa familiei McCallister în timpul filmărilor pentru Singur acasă

Cine locuia în casa familiei McCallister în timpul filmărilor pentru Singur acasă

Cine locuia în casa familiei McCallister în timpul filmărilor pentru Singur acasă

Filmul Singur acasă (1990) s-a făcut, în mare parte, în casa unei familii americane care a continuat să locuiască acolo și în timpul filmărilor. O femeie de 36 de ani, care atunci era doar un copil, își amintește cum niște oameni străini puseseră stăpânire pe locuința familiei vreme de 5 luni.

Laura Abendshien, azi în vârstă de 36 de ani, era copil când Macaulay Culkin filma în casa familiei sale pentru pelicula Singur acasă. Femeia își amintește cum actorul îi ocupa camera ca să poată repeta pentru rol și ce „băiat dulce” era în realitate fratele lui din film, Buzz McCallister.

Îmi amintensc multe scene pe care le-au filmat. Îmi amintesc scena în care hoții încearcă să ajungă în casa din copac, de la etajul trei, pe frânghie, iar Kevin le taie sfoara și ei cad. Îi urmăream când filmau asta, ceea ce era foarte periculos, dar aveau cascadori ca dubluri care știau ce făceau”, a dezvăluit femeia în emisiunea This Morning.

Laura, care a copilărit în superba casă din suburbia Winnetka a orașului Chicago, și-a amintit cum erau nevoiți, ea și părinții ei, să se târască pe podea prin casă, pentru a nu apărea în cadrele filmate. Femeia a mărturisit că filmările au durat aproximativ 5 luni, timp în care familia ei a continuat să trăiască laolaltă cu echipa de filmare.

Citește șiCine e Diana Rein, singura româncă din „Singur acasă”. „Nu am uitat de unde vin”

Am stat în casă cam toată perioada, care s-a întins pe 4 sau 5 luni. Pentru a evita să intrăm în cadru, ne târam în jurul liniei ferestrelor, din cameră în cameră”, a mai spus Laura Abendshien.

Imediat după lansarea filmului, casa familiei sale a devenit o atracție turistică de Crăciun. Părinții ei au vândut locuința în 2012, însă amintirile frumoase pe care le-au trăit acolo vor rămâne mereu cu ei.

Fotografii: YouTube/Profimediaimages.ro


Vezi și VIDEO:  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni