• PRO TV
  • Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Oanei Zăvoranu. De la ce a pornit scandalul între cele două vedete

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Oanei Zăvoranu. De la ce a pornit scandalul între cele două vedete

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Oanei Zăvoranu. De la ce a pornit scandalul între cele două vedete

Un nou scandal zdruncină internetul, după ce Bianca Drăgușanu i-a adresat mai multe cuvinte jignitoare Oanei Zăvoranu.

Totul a început de la faptul că Oana Zăvoranu le acuză pe influencerițe că primesc produse pe gratis și că nu anunță pe Instagram că ele, de fapt, fac reclamă. După foarte multe strory-uri de pe Instagram, în care Oana desființează anumite vedete, Bianca Drăgușanu nu s-a mai putut abține și a răbufnit. “Tot stau și reflectez dacă să consum din energia mea prețioasă pentru una care este o naturală și o prețioasă ea și o deșteaptă. Și da, de naturală este foarte naturală. Ești naturală și în cerul gurii, acolo ești cea mai naturală. M-ai impresionat, nu mai pot! Oare să zic sau să nu zic despre tine, nu meriți atenția mea, ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută, dar lumea știe deja. Naturalo în cerul gurii, nebuno care ești nebună. Norocul multora este că eu chiar am treabă, nu o ard așa, să stau să urmăresc ce fac toate româncele noastre frumoase care se descurcă. Eu chiar am treabă, eu alerg de dimineața până seara, eu nu fac pe moca nimic. Nimic”, a spus Bianca.

Dacă inițial nu a dat un nume, ci a lăsat doar să se înțeleagă că este vorba de Oana Zăvoranu, ulterior a făcut alte InstaStory-uri în care aduce vorba despre relația Oanei cu Tudy, dar și despre cea cu mama ei decedată: “Te-ai certat cu mă-ta până în ziua în care a murit...”.

Oana Zăvoranu a reacționat și ea, lăsând mai multe mesaje pe story pentru Bianca: “Ce ai făcut gonflabilo? Te ceri la mine prin story-uri? Să nu te “ienervezi” prea tare că poți exploda”.

Sursă foto: Instagram Oana Zăvoranu / Bianca Drăgușanu

Vezi și: Cum să îți petreci sărbătorile pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni