• PRO TV
  • Helena Bonham Carter (The Crown), sfat pentru femeile singure în timpul carantinei: „Luați-vă un vibrator”

Helena Bonham Carter (The Crown), sfat pentru femeile singure în timpul carantinei: „Luați-vă un vibrator”

Helena Bonham Carter (The Crown), sfat pentru femeile singure în timpul carantinei: „Luați-vă un vibrator”

Actrița Helena Bonham Carter, care a jucat rolul Prințesei Margaret, Contesă de Snowdon, în serialul „The Crown”, are o soluție de compromis pentru toate femeile care au avut dificultăți în a începe relații în anul 2020.

Helena Bonham Carter (54 de ani) susține că are mulți prieteni singuri care s-au confruntat cu mari dificultăți în a lega o relație din cauza restricțiilor de mișcre impuse de pandemie. Actrița din serialul The Crown crede că femeile nu ar trebui să se simtă vinovate de acest caz și să se descurce cum pot în situația dată.

Luați-vă un vibrator și o pătură anti-stres pentru îmbrățișări”, a spus actrița, conform Daily Mail. „De asemenea, nu faceți nimic. Când lumea o ia razna, când sunteți în stare de șoc, acestea sunt vremuri în care să nu faceți nimic, calmați-vă!”, le-a transmis ea.

Helena Bonham Carter vorbește despre acest an teribil pentru umanitate în cea mai nouă campanie demarată de aplicația de dating online Bumble, care a încurajează întâlnirile la distanță.

Bumble a realizat o cercetare și a descoperit că mulți oameni care sunt singuri simt că au pierdut un an pe care nu-l vor recupera niciodată. Ceea ce este, desigur, o prostie nevrotică și total de înțeles”, a mai spus actrița.

Filmulețul care promovează întâlnirile la distanță urmărește călătoria sinuoasă a unei femei în 2020, care încearcă din răsputeri să aibă o relație cu un bărbat în timpul pandemiei. Salvarea ei va fi aplicația de dating, care o ajută să înțeleagă că tot ce i s-a întâmplat până acum nu a fost decât o etapă din viața ei.

Fotografii: Getty Images/Bumble UK YouTube

Vezi și VIDEO: Cum să îți petreci sărbătorile pe TikTok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni