• PRO TV
  • Cum arată spitalul construit prin proiectul Dăruiește Viața și cum poți să te implici și tu! #noifacemunspital

Cum arată spitalul construit prin proiectul Dăruiește Viața și cum poți să te implici și tu! #noifacemunspital

Cum arată spitalul construit prin proiectul Dăruiește Viața și cum poți să te implici și tu! #noifacemunspital

În România, mulți și-au pierdut încrederea: în politicieni, în sistemul medical, în sistemul de învățământ, în tot și în toate. De fapt, și-au pierdut încrederea în ei înșiși, în propria lor putere.

PRO TV, pe platforma digitală protv.ro îți redă ție, chiar ție care citești acest material, puterea. Pentru că noi știm că o ai, o știi și tu, dar poate ai uitat. Campania Poți să dăruiești începe în preajma sărbătorilor lui 2020, dar nu are un capăt.

Pentru că oamenii cu suflet nu se sfârșesc după Crăciun. Pentru că e inspirată chiar de oamenii care au arătat unei țări întregi că ei pot și au construit un spital, campania debutează chiar cu un material despre Asociația Dăruiește Viața și proiectele lor ambițioase. Proiecte la care te poți implica și tu! Pentru că poți să dăruiești!

#NoiFacemUnSpital - cea mai mare inițiativă de implicare civică din România

Primul Spital Național de Copii pentru Cancer, Boli Grave și Traumă se construiește în România, exclusiv din donații și sponsorizări. Este un proiect inițiat de Dăruieste Viața și este sprijinit, în prezent, de peste 350.000 de oameni și peste 4.000 de companii.



Când vom avea un spital contruit în întregime de români?

Prima clădire va fi funcțională la finele anului 2021 și va asigura cu precădere tratamentul multidisciplinar al copilului bolnav de cancer. Va include secțiile de oncologie, hematologie, terapie intensivă, bloc operator, chirurgie, neurochirurgie si Primul Departament de Radioterapie Pediatrică dintr-un spital public din România. A două clădire va fi conectată cu prima, va prelua toate secțiile Spitalului Marie Curie, care, în acest moment funcționează într-o clădire construită în anii ’70. A două clădire, se estimează că va deveni funcțională la finele anului 2025.
 


Cum va arăta spitalul
 
Asociația Dăruiește viața ne-a prezentat, în fotografii care ne dau și mai multă încredere, cum va arăta primul spital construit în întregime de români. Pozele arată câteva camere de probă, dar și exteriorul spitalului.




 
 
Cum poți și tu să dăruiești

Dacă vrei să pui și tu o cărămidă la acest SPITAL, o poți face:

-poți da un SMS cu mesajul SPITAL la 8864, să donezi 4 euro în fiecare lună sau la 8844  și să donezi 2 euro pe lună;

-poți dona o dată sau lunar, direct din contul tău bancar, AICI;  

-poți alege, ca persoană fizică, să direcționezi 2% din impozitul pe venit către Asociația Dăruiește Viața sau, în cazul companiilor, 20% din impozitul pe profit; găsești detalii AICI; 

IMPORTANT DE ȘTIUT

31 decembrie este ultima zi în care companiile mai pot redirecționa 20% din impozitul pe profit sau pe venit aferent anului 2020 către asociația Dăruiește Viață pentru proiectul #NoiFacemUnSpital. Completarea contractului de sponsorizare se face online, pe www.daruiesteviata.ro și durează doar câteva minute. Ulterior companiile trebuie să facă viramentul bancar până în ultima zi a anului
 
Facilitatea fiscală este valabilă atât pentru companiile plătitoare de impozit pe profit, care pot face redirecționarea pentru tot anul sau pentru ultimul trimestru, cât și pentru cele plătitoare de impozit pe venit, care pot face redirecționarea doar pentru ultimul trimestru. Toate detaliile fiscale sunt disponibile pe www.daruiesteviata.ro
Investitia pentru acest proiect este o investitie intr-un proiect de tara.

Îți mulțumim! 

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA INTERVIUL ÎN CARE TUDOR CHIRILĂ SUSȚINE #NOIFACEMUNSPITAL

Proiectul #NoiFacemUnSpital a fost recent sprijinit de către echipa de la Vocea României, fiind proiectul de țară căruia i-a fost dedicată emisiunea de 1 decembrie, Reuniunea. 


 

FOTO CREDIT: ZoomOut Photography/ Enrico Brodoloni 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni