• PRO TV
  • Ștefan Iancu, protagonistul unui spectacol de teatru sonor

Ștefan Iancu, protagonistul unui spectacol de teatru sonor

Ștefan Iancu, protagonistul unui spectacol de teatru sonor

”Minunea Minunilor” este rezultatul colaborării dintre artiști tineri, dar și din nume mari ale scenei românești. Aceștia și-au găsit un spațiu în care să se exprime: Teatrul Improbabil. 

În prima sa micro-stagiune care poartă tematica „depășirea limitelor” va avea loc și premiera spectacolului „Minunea Minunilor”. Aceasta va avea loc duminică, 20 decembrie, și va fi difuzată pe canalul de Youtube al Teatrului Improbabil începând cu ora 20:00 și va fi valabilă 24 de ore. 

Din distribuția spectacolului fac parte Coca Bloos, cunoscută pentru rolurile din teatru, precum cel din spectacolul „Danaidele” (r. Silviu Purcărete), și din filme ca „După amiaza unui torționar” (r. Lucian Pintilie) și „Patul Conjugal” (r. Mircea Daneliuc), Ștefan Iancu cunoscut pentru serialul „Vlad” (r. Jesus del Cerro) și „Un Pas în Urma Serfimilor” (r. Daniel Sandu) și Bogdan Tulbure un tânăr actor emergent al generației sale.

Regia spectacolului Minunea minunilor este semnată de Andreea Lucaci, proaspăt absolventă a secției de regie a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”. Teatrul sonor prezintă drama unei bunici care încearcă să-și convingă nepotul să se întoarcă acasă. Acesta luptă cu greu să se afirme în Italia de doi ani. Fratele său refuză să-i mai vorbească de când a plecat. Povesta urmărește convorbirile telefonice dintre cei trei pe parcursul unui an complicat pentru întreaga lume.”

Teatrul Improbabil este un teatru sonor independent care își propune să ofere publicului o alternativă. În prima sa micro-stagiune, Teatrul Improbabil își propune să prezinte publicului 5 spectacole de teatru sonor. Creatorii spectacolelor sunt tineri dramaturgi și regizori care aduc un suflu nou la ce cunoaștem până în prezent drept teatru radiofonic. 

Vezi și: Cum vor arăta sărbătorile de iarnă pentru Ștefan Iancu, actorul care l-a interpretat pe Răzvan în serialul VLAD


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni