• PRO TV
  • (P) Sărbătorește Revelionul alături de 7th Heaven

(P) Sărbătorește Revelionul alături de 7th Heaven

(P) Sărbătorește Revelionul alături de 7th Heaven

7th Heaven, unul dintre cei mai cunoscuți producători de măști de față și de corp cu ingrediente naturale, și-a propus să îți arate cum să sărbătorești Revelionul în 2020, cu bucurie, joacă și copilărie.

Brandul s-a parteneriat cu revista online Flawless.ro și a îndemnat 10 bloggers să testeze atât măștile de față deja consacrate pe piața românească, cât și unul dintre cele mai cunoscute jocuri: Twister. Brandul te încurajează și pe tine să te distrezi de revelion exact ca în copilărie: cu multă joacă și stare de bine. În plus, îți oferă o importantă doză de relaxare cu ajutorul măștilor faciale preferate.

7th Heaven este mai mult decât un producător de măști de față și de corp, este o companie dedicată conceptului de frumusețe și stare de bine, trup și suflet.

Ea și-a propus să aducă pe piața românească tratamente de înfrumusețare pentru față, păr și picioare create de specialiști, pe bază de ingrediente naturale eficiente pentru fiecare tip de ten. Toate sunt create cu respect pentru diversitate. Fiecare mască facială sau corporală este inspirată de tradiție și conține ingrediente naturale din diferite zone ale globului, adesea folosite încă din cele mai vechi timpuri.

În plus, 7th Heaven luptă împotriva testării produselor cosmetice pe animale de peste 30 de ani. Fiecare produs este acreditat cruelty free, pentru că această companie recunoaște că frumusețea exterioară se naște întotdeauna din frumusețe interioară, din dragoste și grijă pentru mediul din care facem parte și pe care trebuie să îl protejăm.

Rapide, ușor de folosit și convenabile, măștile 7th Heaven sunt ideale pentru femei, dar și pentru bărbați, pentru diferite tipuri de ten, dar și pentru diferite zone ale corpului. În fiecare zi, 7th Heaven sărbătorește frumusețea, grija pentru mediu și diversitatea, iar în preajma sărbătorilor de iarnă, compania și-a propus să celebreze joaca, copilăria și bucuria.

De Crăciun, 7th Heaven te ajută și pe tine să sărbătorești cu bucurie, încurajându-te să folosești o mască de față potrivită tenului tău și să te distrezi. Joacă-te Twister și spune Da! bucuriilor inspirate de copilărie, dar și tratamentelor faciale și corporale ideale pentru relaxare și stare de bine!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni