• PRO TV
  • Reacția dură a soțului Serenei Williams, după ce Ion Țiriac a sugerat că aceasta ar trebui să se retragă din tenis

Reacția dură a soțului Serenei Williams, după ce Ion Țiriac a sugerat că aceasta ar trebui să se retragă din tenis

Reacția dură a soțului Serenei Williams, după ce Ion Țiriac a sugerat că aceasta ar trebui să se retragă din tenis

Soțul Serenei Williams, Alexis Ohainan, îi trântește niște replici grele lui Ion Țiriac, numindu-l rasist și sexist, după ce acesta a sugerat că Serena ar trebui să se retragă din tenis din cauza vârstei și a greutății sale.

"În 2021 nu dau inapoi din a da replică unui clovn rasist/sexist atunci când acesta se ia de familia mea," a declarat Ohainan pe Twitter, scrie Daily Mail .

Țiriac, care a ajuns să fie numărul 8 mondial în 1968 și care acum deține Madrid Open, a declarat pentru jurnalista Irina Păcurariu că Serena Williams, în vârstă de 39 de ani, ar trebui să se retragă, pentru că nu se mai mișcă la fel de repede.

"La vârsta și greutatea ei se mișcă lent, nu mai are viteza de acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională, dar dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage", a declarat acesta.

Ohanian a reacționat la comentariile lui Țiriac, spunând că "Putem fi siguri că nimănui nu-i pasă de ce crede Ion Țiriac."

Apoi, Ohanina a mai dat o replică dură, făcând referință la fiica lui de 3 ani, Olympia. "A trebuit să caut pe Google, se pare că fiica mea de 3 ani are mai multe victorii la Grand Slam decât clovnul ăsta." Williams a avut și ea o replică, numindu-l pe Țiriac ignorant.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni