• PRO TV
  • INTERVIU EXCLUSIV cu Adela Popescu! Primele reacții după anunțarea veștii că este însărcinată

INTERVIU EXCLUSIV cu Adela Popescu! Primele reacții după anunțarea veștii că este însărcinată

Momentul emoționant în care Adela Popescu dezvăluie că este însărcinată! Primul interviu cu prezentatoarea Vorbește Lumea, imediat după ce a anuntat totul pe TV.

Astăzi, în cadrul unei ediții speciale, Adela Popescu a făcut marele anunț! Vedeta a mărturisit că este din nou însărcinată!

Anul 2021 a venit cu vești bune pentru familia Vorbește Lumea, alături de Cove, prezentatoarea emisiunii s-a arătat de-a dreptul emoționată, ba chiar a lăcrimat în momentul în care le-a dat vestea colegilor. 

Alături de cei doi prezentatori s-a aflat și Lora, care a preluat ștafeta de la Adela pentru următoarele luni în care îi va ține locul ca prezentator în matinalul de la 10:30. 

Adela a mărturisit că a fost o sarcină așteptată, și pe care, atât ea cât și Radu, și-o doreau foarte mult. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru site-ul protv.ro, vedeta a mărturisit:

"În continuare este foarte emoționant... Nu am crezut că momentul va fi atât de intens. M-a emoționat foarte tare să-l văd și pe Cove asa, el nu este genul care să arate. Într-adevăr este o schimbare importantă, am mai trecut prin asta de două ori, sentimentele mele sunt mai puternice față de echipă, față de tot ceea ce-am trăit aici. 

Este o despărțire grea, dar o fac pentru ceva foarte important și toată atenția mea trebuie să se îndrepte spre siguranța bebelușului.

Radu a fost cel care mi-a dat vestea. Eu mi-am făcut testul și el a fost cel care l-a urmărit." 

Urmărește interviul complet, mai sus! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni