• PRO TV
  • Agresoarea Cristinei Joia, scoasă din arest la domiciliu. Ce trebuie să facă în următoarele 60 de zile

Agresoarea Cristinei Joia, scoasă din arest la domiciliu. Ce trebuie să facă în următoarele 60 de zile

Agresoarea Cristinei Joia, scoasă din arest la domiciliu. Ce trebuie să facă în următoarele 60 de zile

Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia la sfârșitul anului trecut a contestat decizia de plasare în arest la domiciliu. La începutul acestui an, agresoarea a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

La sfârșitul anului trecut, Ștefania A. fusese plasată în arest la domiciliu de magistrații Judecătoriei Sectorului 4. Însă, femeia care a agresat-o pe Cristina Joia, designer de interioare la Visuri la cheie, a contestat decizia la Tribunalul București. La 7 ianuarie 2021, ea a obținut o decizie favorabilă. Aceeași instanță dispusese anterior arestarea preventivă a femeii.

Admite contestaţia formulată de inculpata A.N.Ș. împotriva încheierii din data de 30.12.2020 pronunţată de Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti. Desfiinţează în parte încheierea contestată şi rejudecând în fond: În baza art. 348 alin. 1 C.p.p. raportat la art. 207 alin. 6 C.p.p. şi art. 242 alin. 2 C.p.p. referire la art. 211 şi urm. C.p.p. înlocuieşte măsura arestului la domiciliu faţă de inculpata A.N.Ș. cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, de la data de 07.01.2021 la 07.03.2021, inclusiv”, se arată în decizia definitivă a tribunalului.

Ce obligații are agresoarea Cristinei Joia Conform Codului de procedură penală, femeia este obligată să respecte o serie de dispoziții legale. Dacă le va încălca, instanța poate dispune întoarcerea în arest la domiciliu sau în stare de arest preventiv.

  • să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemată; 
  • să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; 
  • să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea sa, respectiv secţia de poliţie din circumscripţia teritorială a domiciliului inculpatei, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemată. 

Pe durata măsurii controlului judiciar, femeia nu are voie să depăşească limita teritorială a României decât cu încuviinţarea prealabilă a organului de urmărire penală, judecătorului de cameră preliminară sau instanţei de judecată și să nu se apropie de persoana vătămată și de martorii din acest dosar.

Cristina Joia, operată de două ori la nasCristina Joia a fost lovită de femeia urmărită penal la începutul lunii noiembrie a anului trecut, într-un supermarket din Capitală. Designerul de interioare de la Visuri la cheie a povestit pentru PROTV.RO cum a decurs cea de-a doua intervenție pe care a suferit-o la nivelul nasului.

Operația nu a fost ușoară, a durat în jur de 5 ore, pentru că a trebuit, ca într-un puzzle, să repună în poziție oase mici, cartilaje care rămăseseră nesudate (aici domnul doctor ar ști să ne spună mai multe). Ideea e că pe fișa mea scrie reconstrucție nazală, nu rinoplastie. În schimb, sunt foarte liniștită și încrezătoare că, deși acum fizic nu sunt în cea mai bună formă, pe viitor voi fi bine”, ne-a spus Cristina Joia la finalul anului trecut. 

Fotografii: PRO TV

Vezi și VIDEO: BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni