• PRO TV
  • Monica Bellucci, ca o divă de cabaret. Apariția seducătoare pe coperta unei reviste

Monica Bellucci, ca o divă de cabaret. Apariția seducătoare pe coperta unei reviste

Monica Bellucci, ca o divă de cabaret. Apariția seducătoare pe coperta unei reviste

La 56 de ani, Monica Bellucci încă își păstrează șarmul din tinerețe, când poza provocator în diverse reviste. A pășit în lumea filmului acum 30 de ani, interpretând roluri de femei puternice și seducătoare. 

Considerată un sex simbol de către italieni, Monica Bellucci este în continuare o actriță foarte populară. Cu fiecare apariție în public, vedeta reușește să atragă toate privirile. Nu odată, actrița și-a etalat corpul perfect în reviste de modă, fiind numită ”regina seducției”. La începutul acestui an, Bellucci a fost invitată să pozeze pentru ”Sorbet Magazine”, ca o divă de cabaret, amintind de look-ul Madonnei din videoclipul „Material Girl”. Actrița apare înconjurată de bărbați, fiind îmbrăcată în ținute foarte sexy, cu decolteu generos. 

”Sorbet Magazine” a ales-o pe Monica Bellucci în mod simbolic, pentru a aniversa cei 30 de ani de la apariția revistei. Potrivit redactorilor, în ultimii 30 de ani, actrița a avut un parcurs extraordinar, trecând de la modelling la o carieră în cinematografie.  

Monica Bellucci se poate mândri cu apariții memorabile în peste 60 de filme. Ea s-a remarcat ca fata lui Bond în rolul Luciei din Spectre (2015), a jucat perfect în rolul  Mariei Magdalena din ”The Passion of the Christ” (2004), iar anul acesta a urcat pe scenă, pentru a o interpreta pe cea mai renumită soprană a secolului al XX-lea, Maria Callas. 


Sursă foto: Getty Images, Instagram sorbetmagmonicabellucciofficiel

Vezi și: 
 

Cadoul perfect de Valentines Day! - Trending Review cu Daragiu - episodul 54




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni