• PRO TV
  • Un văr al Reginei Elisabeta a II-a poate face închisoare după ce a abuzat sexual o femeie de 26 de ani

Un văr al Reginei Elisabeta a II-a poate face închisoare după ce a abuzat sexual o femeie de 26 de ani

Un văr al Reginei Elisabeta a II-a poate face închisoare după ce a abuzat sexual o femeie de 26 de ani

Simon Patrick Bowes-Lyon, al 19-lea Lord Strathmore și văr primar cu Regina Elisabeta a II-a, a pledat vinovat pentru agresarea sexuală a unei femei de 26 de ani. Bărbatul riscă până la 5 ani de închisoare.

Conform BBC, vărul Reginei a atacat-o pe femeie în camera ei, în timpul unui eveniment cu public pe care acesta l-a găzduit la castelul Glamis de pe moșia sa din Scoția, în luna februarie a anului trecut.

Mărturiile prezentate în instanță de procurori arată că Simon Patrick Bowes-Lyon a bătut la ușa femeii, în jurul orei 1:20 noaptea, trezind-o din somn pe motiv că are ceva important să-i comunice. 

Ea s-a trezit. În secunda în care i-a deschis ușa, el a împins-o pe pat. Era foarte beat și mirosea a țigarete. I-a spus că vrea să aibă o aventură cu ea”, au declarat procurorii. 

Femeia a țipat după ajutor, după ce bărbatul a început să o pipăie și să încerce să întrețină raporturi sexuale fără acordul ei. Victima a reușit să-și croiască drum prin încăpere și să ceară ajutor altor oaspeți.

Confruntat cu victima sa în instanță, vărul Reginei a recunoscut abuzul sexual și s-a declarat „rușinat” de cele relatate.

În mod evident am băut în exces în noaptea incidentului. Ar fi trebuit să știu asta. Recunosc, în orice situație, alcoolul nu este o scuză pentru comportamentul meu”, a declarat Simon Patrick Bowes-Lyon.

Tânărul de 34 de ani, care este stră-strănepotul Reginei-mamă Elisabeta, a fost repudiat de două ori de Regia Elisabeta a II-a.

Castelul pe care îl deține este al familiei sale din anul 1372. Regina Elisabeta a II-a și sora ei, Prințesa Margareta, s-au născut acolo.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni