• PRO TV
  • Selly, selfie-video din dormitor, la bustul gol: „Iubita mea face asta toată ziua”

Selly, selfie-video din dormitor, la bustul gol: „Iubita mea face asta toată ziua”

Selly, selfie-video din dormitor, la bustul gol: „Iubita mea face asta toată ziua”

Fără doar și poate, Selly este cel mai cunoscut tânăr din noul val de artiști și de vedete, având milioane de fani în toată țara.

Tănărul s-a făcut remarcat în spațiul virtual datorită vloggurilor pe care le-a postat pe pagina lui de YouTube, dar și datorită pieselor pe care le-a lansat alături de 5 Gang, trupa lui.

Urmărit pe Instagram de peste 1,7 milioane de persoane, Selly le-a făcut o surpriză fanilor lui și a postat pe story, în urmă cu aproximativ 24 de ore, ce face el acasă, atunci când nu filmează vlogguri noi.

În filmulețele de pe instastory, Selly apare la bustul gol și se filmează în timp ce Smaranda, iubita lui, se află în pat și învață pentru facultate. „Mă fac doctor în ritmul ăsta. M-a nenorocit”, a scris Selly peste unul dintre clipuri.

„Dragi prieteni, iubita mea face asta toată ziua. Doar atât. Stă și învață. Efectiv. Toată ziua. Și, mai nou, se supără pe mine că nu vreau să stau să învăt cu ea. Deci, ca să înțelegeți, eu ar trebui acum să stau... dă-le dracu' de vlogguri, pentru că fratele vostru se face meditator la biologie celulară, presupun, nici nu știu ce e aia”, a spus Selly.

foto: Instagram Selly

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni